Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Hivatalos bejelentés - Megőrzi önállóságát a Soproni Gyógyközpont

A Soproni Gyógyközpont önállósága az egészségügyi átszervezéseket követően sem szűnik meg. A jövőben is a régió egyik egészségügyi központja marad - jelentették ki közleményükben.

A Soproni Gyógyközpontban végéhez közeledik az a 7 milliárd forintos fejlesztési program, mely valamennyi szakterületen megteremtette a magasabb szintű, minőségi betegellátás feltételeit Sopronban.

A komplex fejlesztés részeként megépült az új diagnosztikai tömb, megújultak a műtőblokkok, folyamatban van a Sürgősségi Betegellátó Osztály korszerűsítése és a rehabilitációs eszközpark bővítése.

Az elmúlt időszakban közel 1,5 milliárdos műszerfejlesztési program zajlott le.

A Soproni Gyógyközpont a régió meghatározó egészségügyi intézménye, százhúszezer ember egészségügyi ellátását végzi 1400 dolgozóval, 1000 kórházi ággyal. Betegeinket 21. századi körülmények között, kiemelkedő szaktudású orvosok és szakápolók segítségével tudjuk gyógyítani.

A Soproni Gyógyközpont önállósága az egészségügyi átszervezéseket követően sem szűnik meg. Az intézmény a jövőben is a régió egyik egészségügyi központja marad, valamennyi szakterületen biztosítva a még magasabb szintű betegellátást. Osztálybezárásokra - a híresztelésekkel ellentétben - nem kerül sor.

Az egészségügyi átszervezések kapcsán indított egyeztetéseken sikerült további működési forrásokat bevonni, melyek hosszú távon biztosítják az intézmény stabil gazdasági helyzetét.

A Soproni Gyógyközpont a megye más egészségügyi intézményeivel jó kapcsolatot ápol, az egészségügyi átszervezések kapcsán folyamatosak a konzultációk, az egyeztető tárgyalások zökkenőmentesek.

A Soproni Gyógyközpont az intézmény jövőjét illető negatív híresztelésektől elhatárolódik – olvasható a szerkesztőségünknek is eljuttatott közleményben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyertyagyújtás a békéért Sopronban

Magyarországnak az Iszlám Állam elleni háborúhoz nincsen köze, ezért a Jobbik tiltakozik az ellen,… Tovább olvasom