Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

GYSEV - GYSEV CARGO terem a Nyugat-magyarországi Egyetemen

Felavatták a GYSEV - GYSEV CARGO termet a Nyugat-magyarországi Egyetem. Az avatási ünnepséget a Közgazdaságtudományi Kar diplomaosztója előtt rendezték.
  
A felsőoktatási intézmények hagyományaihoz csatlakozva a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán is elkezdődött az előadótermek valamint a szemináriumi termek elnevezése.

Az első előadótermet a kar alapító dékánjáról, Gidai Erzsébet professzorról nevezték el, ezt követte a Dr. Béres Józsefről elnevezett Béres Terem, amely 2014. szeptember 1-től viseli az egykori és Széchenyi-díjas kutató nevét. Szintén a 2014/15. tanévtől kapta a Szakkollégiumi terem elnevezést az egyik szemináriumi oktatóterem.

A képen Dr. Fábián Attila a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának dékánja, és Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója
A képen Dr. Fábián Attila a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának dékánja, és Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója


A Közgazdaságtudományi Kar diplomaosztó ünnepségén adta át hivatalosan GYSEV Zrt.-ről és a GYSEV CARGO Zrt.-ről elnevezett szemináriumi termet Dr. Fábián Attila dékán, és Kövesdi Szilárd vezérigazgató.

„A GYSEV Zrt. és a GYSEV CARGO Zrt. is kiváló kapcsolatokat ápol a Nyugat-magyarországi Egyetemmel, és a Széchenyi Egyetemmel is. A két vasúttársaság számára rendkívül fontos, hogy biztosítsuk a minőségi szakember-utánpótlást, ezért is kötöttünk stratégiai megállapodásokat a felsőoktatási intézményekkel.

A vasúttársaságokról elnevezett oktatótermek újabb lehetőséget adnak arra, hogy cégeinkre irányítsák a tehetséges, diplomaszerzés előtt álló fiatalok figyelmét" – mondta a teremavatón Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyerünk a tópartra! Nyílt, ingyenes horgásznap gyermekeknek Sopronban

Közel 90 gyermek ismerkedhetett meg a horgászás alapjaival, a halfogás felszereléseivel és… Tovább olvasom