Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Győri autóbalesete után az osztrák férfit Füzesabony közelében találták meg

Az idős osztrák férfit Füzesabony külterületén Pusztaszikszó tanya közelében zavart állapotban találta meg egy vadőr.


Szombat, 11.49

Egy hivatásos vadőr tett bejelentést a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. március 21-én 20 óra 37 perckor, miszerint Füzesabony külterületén a Pusztaszikszó tanya közelében egy zavart állapotban lévő külföldi férfival találkozott.

A bejelentés alapján a helyszínre mentek a Füzesabonyi Rendőrkapitányság körzeti megbízott rendőrei, és a férfi adatainak ellenőrzésekor megállapították, hogy a 82 éves osztrák állampolgárt az osztrák hatóságok eltűnés miatt keresik.

A férfi 2014. március 20-án délben burgerlandi otthonából távozott Magyarországra és onnan nem tért haza.

Az egyenruhások az idős férfit valamint műszaki hibás személyautóját biztonsági intézkedés keretében a kapitányságra szállították, ahol egy csésze kávé mellett várta meg rokonait, akik az éjszaka folyamán épségben átvették hozzátartozójukat a rendőröktől.

Péntek, 11.57

Eltűnt Magyarországon egy 82 éves osztrák férfi. Csütörtök óta nem találják.

Az osztrák hatóságok eltűnés miatt keresik a képen látható, 82 éves osztrák állampolgárt, aki 2014. március 20-án délben burgerlandi otthonából távozott Magyarországra és onnan nem tért haza. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

A férfit legutoljára 2014. március 20-án este Győrben látták.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható osztrák állampolgárt látta, a férfiről, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16., p: 8-13.), illetve a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Korábban írtuk:

Csütörtök óta nyoma veszett egy vallai (Wallern) személynek. A 82 éves nyugdíjas férfi a győri kirándulása alatt szenvedett anyagi káros balesetet.

A burgenlandi férfi előzőleg úgy tervezte, hogy ebéd után bemegy még a sarródi fodrászhoz. Délután három óraára otthon akart lenni.
Ám nem érkezett haza, így a családtagok kutatni kezdték; felkeresték a sarródi fodrászt is.

Itt azután érdeklődtek, hogy megérkezett-e hozzá.

Közben a magyar rendőrségtől megtudták, a férfinak volt egy anyagi káros balesete, de a helyszínelés után tovább folytathatta az útját.

A nyomozás folyik az ügyben - közölte rendőrség pénteken.

Forrás: burgenland.orf.at

Nyitókép: www.burgenland.orf.at

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Firtl Mátyás: nincs miről vitatkozni, dolgozni kell

˝Folytatni szeretnénk a családok támogatását, a rezsicsökkentést, a gazdaság fejlesztését, a bérek és a nyugdíjak megvédését.˝ Tovább olvasom