Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Gulyásnap: Sopron vitte el a pálmát

A vidéki városok közül Sopron vitte el a pálmát a hétvégén rendezett I. Országos Nemzeti Gulyásnapon.

Nem kevesebb mint tizenhét vendéglátóegység kollektívája csatlakozott nagy lelkesedéssel a kezdeményezéshez – jelentette be Mészáros Tibor Schnitta- és Szakácsvilágszövetség-díjas éttermi mester, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség régióelnöke a gulyásnap országos értékelése során. – Az I. Nemzeti Gulyásnap megálmodója és ötletgazdája Csíki Sándor országos hírű pécsi gasztronómus volt. A kezdeményezés céljaként megfogalmazódott, hogy országos szinten fejet hajtsunk a magyar gasztronómia értékei előtt, legyen a főzés és megvendégelés helyszíne akár szálloda, étterem vagy éppen kerti bográcsozás, gulyás- vagy kondérparti.

A soproni gasztronómiai régió méltóképpen kivette a részét a kezdeményezésből, de az országos értékelés is sikerként könyvelte el a hazai gulyásnap lelkes fogadtatását.

Olvasóink írták

  • 1. bobo 2010. augusztus 31. 22:49
    „Köszönjük Tibi bácsi! Csak így tovább!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fertő-táj: Filmen a világörökség szépségei

Dokumentumfilm készült a Fertő-táj világörökségről, amelytől a magyar és az osztrák fél is azt reméli, hogy újabb lendületet adhat a turizmusnak. Tovább olvasom