Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Gőbl Gábor: szociálisan érzékenyebb városvezetést!

Kiemelt célunk az emberséges, polgárbarát hivatali ügyintézés gyakorlatba ültetése - fogalmaztott Gőbl Gábor.
  
Akik nem mennek el a választani, azok hiába elégedetlenek, mégis csak az eddig kormányzókat támogatják. Ideje lenne már a mindenkit listázó, kirekesztő „csak a Fidesz" pártos jelmondatot fújók helyett, olyan képviselőket megválasztani, akik keresztényi szeretetből és tiszteletből mindenkiért egyformán hajlandóak tenni és soproniak és a nemzet érdeke az első meg az utolsó szempont is – mondta Gőbl Gábor jobbikos polgármesterjelölt pénteki sajtótájékoztatóján.


A Jobbik nem csak infrastruktúrális felújításokat tartja kizárólagos mérőszámnak a városvezetés teljesítmény szempontjából, hanem a szociális, egészségügyi szolgáltatások nívójának emelését is. A városvezetésének kutya kötelessége a műtéti várakozó idő radikális csökkentése, még akkor is, ha az úgymond állami intézményi feladat.

Kiemelt célunk az emberséges, polgárbarát hivatali ügyintézés gyakorlatba ültetése. önkormányzati rendőrség létrehozásával pedig eredményesebben lehetne felvenni a küzdelmet a rendontó életmódot folytató emberekkel szemben. A soproni Jobbik célja, hogy városunkban ne csak gyönyörködni, hanem biztonságban élni és boldogulni is lehessen - zárta szavait Gőbl Gábor.

 

  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kalmár István: esélyt adunk a változásra

Félnek a hatalom elvesztésétől, hiszen jó esély van arra, hogy hétfőtől új polgármesterünk legyen… Tovább olvasom