Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Fodor Tamás: Fejlődik a településrész

Fejlődik a város, fejlődik a 12-es körzet. A jelenlegi városvezetés alatt csaknem 1,5 milliárd forint fejlesztés történt a városrészben – mondta el Fodor Tamás Sopron polgármestere.

Fodor Tamás polgármester szerint a környék lakóinak érdekét hatékonyan csak az képviselheti, aki a frakció tagjaként aktívan együtt tud dolgozni a városvezetéssel.

Táp Lászlóné, a Fidesz–KDNP jelöltje meg tudja valósítani közös céljainkat: új járdát a Bánfalvi úton, korszerű orvosi rendelőt Brennbergbányán, az internet kiépítését, több játszóteret, további útfejlesztéseket, az Erzsébet-kert értékmegőrző felújítását, a csapadékvíz-elvezetés bővítését, a környékbeli patakok mederrendezését, újabb kerékpárutakat. Táp Lászlóné gyógyszertári szakasszisztensként ismeri a körzetében élő emberek mindennapjait, megoldandó gondjait.

Alapos helyismerete, tudása, segítőkészsége és eddigi munkája is garancia arra, hogy a városrésznek kiváló képviselője legyen a közgyűlésben. Mi a közösség érdekében végzett munkánkat, a fejlesztéseket tartjuk fontosnak – zárta Sopron polgármestere.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Műfüves pálya épül Sopronban

A kivitelező október 4-én átvette a területet, a munkálatok október 10-én megindulnak. Tovább olvasom