Kisalföld logö

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -3°C | 8°C

Épülhet a négycsillagos szálloda

Hegykő - Már érvényes építési engedéllyel rendelkezik a Hegykőre tervezett négycsillagos, Natura Vita Residence szálloda és appartmanházak terve. A beruházást legkésőbb 2011. első felében adják át.

A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. döntése értelmében 192 millió forint állami támogatást kap a hegykőre tervezett négycsillagos szálloda és apartmanház. A támogatási szerződést várhatóan a jövő év első negyedében írják alá.

A projekt már érvényes építési engedéllyel rendelkezik, a megállapodás megkötése után állhatnak neki a végleges kiviteli terveknek.

– A pénzügyi válság miatt nehezebb banki hitelhez jutni, ezért most befektetőt, vagy konzorciumi partnert keresünk – mondta el Sánta Lajos, a beruházó vállalkozás ügyvezető igazgatója. – A felmerült nehézségek ellenére sem tettünk le a tervünkről. Esetünkben azt is figyelembe kell venni, hogy egy szállodát nem lehet bármikor megnyitni. Ezért úgy tervezzük, hogy a beruházást tavasszal kezdjük és legkésőbb 2011. első felében befejezzük, amely idegenforgalmilag kiemelt szezonnak tekinthető.

A mintegy hétszázmillió forintos beruházás keretében ötven férőhelyes szállodát, valamint száz férőhelyre, emelt szintű appartmanházakat építenek. A  beruházást legkésőbb 2011. első felében adják át.
A mintegy hétszázmillió forintos beruházás keretében ötven férőhelyes szállodát, valamint száz férőhelyre, emelt szintű appartmanházakat építenek. A beruházást legkésőbb 2011. első felében adják át.

Sánta Lajos hozzátette, a mintegy hétszázmillió forintos beruházás keretében egy ötven férőhelyes szállodát, valamint száz férőhelyre emelt szintű apartmanházakat építenek a jelenlegi termálfürdő közelében.

Olvasóink írták

  • 1. pulci 2008. december 09. 22:41
    „Kíváncsi lennék mi lesz a scarbantia hotellel Sopronban amit már másfél éve nagy csinadrattával bejelentettek de azóta nem sok minden történt a Rákóczi utcában, de említhetném az aranytó projektet amit a fideszes városvezetés szintén nagyon reklámozott. Azt hiszik bejelentésekkel meggyőzhetik az embereket de mi látjuk, hogy mi történt valójában 2006 óta városunkban...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adventi könyvadomány

Sopron - Könyvtárosokat ajándékoztak meg tegnap a Szent György utcai Anna Átriumban dr. Körmendi… Tovább olvasom