Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

Ékszereket, szeszesitalt és tisztítószer lopott a lakásbetörő

A soproni nyomozók két nap alatt elfogták azt a pápai férfit, aki egy fertőszentmiklósi családi házból pénzt, ékszereket, alkoholt, sőt, tisztítószereket is ellopott.
A rendőrség ügyeletére március 9-én 17 óra 40 perckor érkezett bejelentés, hogy egy fertőszentmiklósi családi házba betörtek. A helyszínre érkező rendőröknek a családfő elmondta, hazaérkezésük után észlelték, hogy házukat felforgatták és a lakásból értékeket tulajdonítottak el.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A soproni rendőrök széles körű adatgyűjtésbe kezdtek és a beszerzett bizonyítékok alapján két nap alatt azonosították a bűncselekménnyel gyanúsítható pápai férfit.

A nyomozás adatai szerint a férfi a ház ajtaját erőszakkal befeszítette, a lakást átkutatta és a szobákból aranyékszereket, pénzt, férfi karórákat tulajdonított el. A pincéből szeszesitalt és tisztítószereket vitt el.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A 31 éves férfit a nyomozók 2015. március 11-én 18 óra 40 perckor Pápán elfogták. A lakásán tartott házkutatáskor a bűncselekményből származó aranyékszereket megtalálták és lefoglalták.

A Soproni Rendőrkapitányság F. Ernő 31 éves pápai lakost lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. A Soproni Járási Bíróság 2015. március 13-án a gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felismeri? Keresik a kerékpár gazdáját!

A Hurrican Altrix típusú kerékpárt még 2014 júniusában lopta el a soproni Deák tér melletti… Tovább olvasom