Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 14°C | 24°C Még több cikk.

Együtt Sopronért

A polgári összefogás fideszes soproni polgármesterjelöltje dr. Molnár Ágnes gyermekorvos, vállalkozó – jelentette be tegnap délelőtt hivatalosan is dr. Szájer József, a város országgyűlési képviselője.

Dr. Molnár Ágnes és Havas András
Az Arcus étteremben megtartott sajtótájékoztatón Szájer József indokolta meg, hogy miért is esett a választás dr. Molnár Ágnesre.
„ Úgy ítéltük meg, hogy 12 év után új csapatra és új arculatra van szükség, amely dinamikus, becsületes városvezetést valósít meg, és amely mögött stabil politikai háttér áll. Sopron előtt óriási lehetőségek állnak, ezért véget kell vetni az elmúlt időket jellemző rossz kompromisszumoknak. "


Mint elhangzott, a polgári erők polgármesterjelöltje üde színfolt lehet a helyi politikában, aki eddig is következetesen és eredményesen valósította meg terveit és álmait.
A polgári erők alpolgármester-jelöltje Havas András, a Fidesz helyi szervezetének elnöke, aki adminisztratív, szervezési és gazdasági ügyekben támogathatja a polgármesterjelöltet.

Dr. Molnár Ágnes a polgári összefogás jelentőségét hangsúlyozta. Ebben számítanak a pártokra (aláírás előtt áll a választási szerződés), a civil szervezetekre, a polgári körökre és természetesen a város polgáraira, akikkel közösen alakítja ki végleges programját és megválasztása esetén is számít aktív közreműködésükre.

A polgári erők polgármesterjelöltje azóta a Fidesz tagja, amióta a párt vállalja a konzervatív értékeket. Az elmúlt években sikeresen szervezte a Fidesz Szalont. Tervei között egy olyan város megteremtése szerepel, ahol nemcsak a turisták, hanem az itt élők is jól érzik magukat. Dr. Molnár Ágnes nem csupán a választások előtt kéri ki az emberek véleményét. Megválasztása esetén olyan kapcsolatrendszert épít ki, amely megteremti a folyamatos párbeszéd lehetőségét, a polgárok aktív közreműködését és ellenőrzését a helyi közéletben.

Korábban:

Sopronért lobbizó honatyák (2002.06.04.) >>
Toborzó Sopronért (2002.05.24.) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soproni lakásán halt meg

Egyhetes halottat találtak kedden Sopronban, az aranyhegyi lakópark egyik házában. Tovább olvasom