Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Bosszúság: Hidegségen ismét nem volt áram

Hidegségen hétfőn órákon át ismét nem volt áram. Napközben többször is akadozott a szolgáltatás.


- Október 26-án, majd fél napig nem volt áram itt nálunk Hidegségen. A hibát kijavították, akkor azt hittem, minden rendben lesz - mondta el portálunknak Kovács Ferencné hidegségi olvasónk.

- Aztán hétfőn délelőtt tíz és dél között ismét hol elment az áram, hol visszajött. Ez az ingadozás nem tesz jót a kazánnak, hűtőnek. A televízióm tönkre is ment. Többször bejelentettem a problémát az ingyenesen hívható telefonszámokon.

Azt közölték egyszer velem, hogy központi hiba van, egy másik illetékes pedig azt mondta, hogy a gond ezúttal Sopronban volt.

Ahogy olvasónk is említette, és arról portálunkon is beszámoltunk, hogy október közepén több Fertő parti településen nyolc órán át nem volt áram. Akkor az okozta ezt a több órás szünetet, hogy a szolgáltató munkatársai nehezen találták meg a hiba forrását.

Oszlopról oszlopra jártak, amíg sikerült beazonosítani és megjavítani a problémát.

A hétfői esettel kapcsolatban is megkerestük E.ON Hungária Zrt-t. Az alábbi választ kaptuk:

Hétfőn napon a megyében, főleg Sopron környékén, illetve a környező településeken az időjárási körülményekből adódóan kis számban ugyan, de voltak hosszabb-rövidebb idejű üzemzavarok. Hidegségen is volt, de a korábbi, illetve a most tapasztalt áramszünet között nincs összefüggés.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betörtek egy soproni büfébe - lebuktak

A két férfi tört be egy soproni büfébe tört be. Egyikük épp az árut pakolta, mikor a járőrök tetten… Tovább olvasom