Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Biczi: kérdőjelek az óriás közbeszerzés körül

Biczi László a közgyűlés után tartott rögtönzött sajtótájékoztatót, a Sopron tízmilliárd forintos közbeszerzéséről.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a soproni fideszes városvezetés, tízmilliárd forint értékben, azaz közel tíz Tűztorony felújítási projekt értékben írt ki építési közbeszerzést - kezdte Biczi László, az MSZP soproni szervezetének elnökhelyettese.

- Erről semmilyen tájékoztatást nem kaptak eddig a város képviselői, a sajtóban feltett kérdéseinkre a polgármester nem reagált, ezért hivatalosan is kérdést nyújtottam be a csütörtöki közgyűlésen, ugyanis számos kérdés merül fel az óriási, kirívó értékű szerződéskötéssel kapcsolatban.

A képviselő így folytatta: külön kérdés, vajon miért kellett egy budapesti ügyvédi irodát bevonni az beszerzésbe, úgy, hogy a pályáztatás maga Budapesten zajlik, nem pedig itt nálunk Sopronban. Miért kell Budapesten pályázni Sopront érintő beszerzésekre? De választ várok arra is, vajon miért kellett 2 héttel a kiírás után, máris megváltoztatni a pályázati feltételeket?

Mi történt ebben a két hétben, amit előtte nem lehetett tudni. Sok kérdés, gyanús körülmények, a nyilvánosság szinte teljes kizárása. Ez így biztosan nem helyes, ezen biztosan változtatni kell!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jó ötlet diplomát adni nyelvvizsga nélkül?

A Felsőoktatási Kerekasztal azt javasolta a napokban, hogy bizonyos szakokon töröljék el a nyelvvizsga-kötelezettséget. Tovább olvasom