Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 28. péntek - Ágoston

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Sopron hírei, soproni hírek > Baleset Sopronban a körforgalomban - fotók

Baleset Sopronban a körforgalomban - fotók

Információnk szerint a Kossuth Lajos - Wesselényi utcai körforgalomban baleset történt Sopronban.

Tudósító - 2012.06.28. 14:00
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A képen látható szürke Opel belehajtott az előtt haladó autóba, minek következtében a balesetet okozó jármű a járdára hajtott, majd a kerítésben landolt. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg - írja olvasónk.

Fotók: Tudósító
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

123 következő >> végére >>> 30 hozzászólás
Moderálásra küldöm 30. hehe08 2012.07.01. 11:37

egyszerű megoldást javasolnék:
STOP táblát minden irányból!
mivel épeszű ember nem 200-zal megy a körforgalomba ( a nagytöbbség most is majdnem állásig fékezi az autóját a biztonság kedvéért) ezért a forgalom sem lassulna nagyon.
bevezetéstől egy évig folyamatosan szolgálatot teljesítő rendőröket oda, akik sorra bűntetik a STOP táblát nem ismerőket.
Mivel az emberállat nem képes gondolkodni, ezért a rendőri segítséggel szépen be lehet idomítani.....
A rendőrség is nyer egy csomó pénzt az ügyön.....

Moderálásra küldöm 29. zeta62 2012.06.29. 22:14

A gond ott van, hogy ez az öszvér megoldás a lámpánál még mindig jobb, és pld. a buszok másként nem nagyon férnének el.
Az, hogy sok közlekedő nem is figyeli a táblákat, ha egyenes útszakaszt lát maga előtt? Gáz, de Magyarországon mindennapos. A minap egy 40-es férfinak kinéző egyén majdnem levitte a járgányom orrát egy jobbkezes kereszteződésnél. Majd a csikorgásom után még letolt, hogy "Én mentem egyenesen!" Az ilyenek zúgnak bele a körforgalomba is fék nélkül.

Moderálásra küldöm 28. kumpala 2012.06.29. 20:37

A körforgalom általában jó, nevezett szakasz pedig a jónak az elrontása. Én a következőképpen tudnám kiváltani: először is meg kéne tanulni vezetni, hogy egy picit bonyolultabb kereszteződésben ne legyen halálfélelme az amúgy közlekedésre korlátozottan alkalmas egyéneknek. kmmk, ha pl. neked ez akkora megrázkódtatás, mit csinálnál Pesten? Egyébként néhány kötelező haladási irány táblával megoldható, nem muszáj mindenkinek minden irányban menni, van elég alternatív útvonal.

Moderálásra küldöm 27. Mankapunka 2012.06.29. 18:23

Madarász

De legalább a kocsidat nem törik ripityára a körforgóban,ha a papa meg akar benne fordulni,de hogyha valaki oldalba kap,mert azt HITTE,hogy övé a védett út.

Így minimálisabb a kocc esélye.

Körforgalom azért jó,mert például sokszor nem kell 0-ra megállni,mint a lámpánál,és így elég sok üzemanyagot lehet megspórolni,hogy nem kell mindig a nagy tömeget újra meglendíteni. Több liter gázolajat meg lehet így spórolni.

Moderálásra küldöm 26. kmmk 2012.06.29. 16:10

A kedves hozzaszolok irjak mar meg, hogy akkor ok hogyan kepzelik el a ket vicc korforgalom kivaltasat, mert nyavajogni, ertelmetlenul fecsegni mindenki tud.
Ha valaki a Kossuth Lajos utcara akar rafordulni vagy keresztbe szeretne menni, akkor a korforgalomnal hamar meg tudja tenni. Ezert epitettek, mert regen turhetettlen volt mar az allapot, mert nem lehetett kihajtani. A forgalom nagy resze meg pont a Kossuth Lajos utcan zajlik. A masiknal is pont ez a helyzet.

Moderálásra küldöm 25. kumpala 2012.06.29. 16:04

Ez nem körforgalom, hanem egy vicc.

Moderálásra küldöm 24. prakker 2012.06.29. 14:05

1soproni. Nem szeretnék vitát indítani ebben a kérdésben. Mondjuk azért megnéztem volna kezdő botlásaid, lefulladásaid. Erre szokták azt mondani senki sem az anyukája hasában kezdte. Az általad bemutatott friss jogsis kezdő gurulásait pedig, józan, nyugodt hanggal segítettem volna. Aztán az vesse ránk az utolsó követ akinek még nem fulladt le az autója, úgy hogy már nem mondható frissnek a jogsija. Az előfordulhatott, hogy rutin vizsga nélkül vitték városi vezetésre a tanulót, ez valamikor nem is volt előírás, de ez legyen az oktató felelőssége. A vezetésre való képességet, a vizsgán a vizsgabiztos állapítja meg, ez pedig az Ő felelőssége. Az oktatás minőségét valóban nagyban befolyásolja a képzésre adott idő. Ezt ugyan "pót" órákkal lehet javítani, de ez is véges. Ugyanis amennyiben nem a lottón nyerted a jogsid, te is vizsgáztál. A gyakorlati órákon a megszokott oktatóval szinte minden feladatot kiválóan megoldottál. Aztán mikor eljött a vizsga, tele lett a gatya, ezt még… Tovább olvasom »

Moderálásra küldöm 23. Csetneky 2012.06.29. 12:42

6. gte325

Nem általábban a körforgalommal, hanem AZZAL A KONKRÉT körforgalommal van a baj. Tudod, a szövegértés fontos dolog, a sok olvasás segít az elsajátításában. :)

Moderálásra küldöm 22. 1soproni 2012.06.29. 11:56

Madarász: minek vegyek plusz órát, ha az oktató és a vizsgabiztos elhiteti vele, hogy tud vezetni?

Moderálásra küldöm 21. Madarász 2012.06.29. 11:33

14. Attól függ, hol van az a körforgalom. A lámpa jobban lassítja sok helyen, mikor az egyik irányból egyetlen autó sem jön, a másik irányba meg várnak percekig.

17. Ez valami vicc?! Az oktató mellett még minden mazsola betartja a szabályokat, ha már nem ül mellette, meg megy, mint a meszes.

19. A gyakorlati órák száma valóban kevés volt, de lehet venni plusz órát, ebben senkit nem akadályoznak meg. ;)


30 hozzászólás123 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...