Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 5°C | 14°C Még több cikk.

Átadták a Bánfalvi utat Sopronban

Ünnepélyesen is átadták a forgalomnak a 390 millió forintból megújult Sopron–Brennbergbánya bekötőút 3,4 kilométeres szakaszát.

A kivitelező három hónap alatt végzett a Bánfalvi út felújításával. A városvezetés részvételével ünnepélyesen is átadták a forgalomnak a 390 millió forintból megújult Sopron–Brennbergbánya bekötőút 3,4 kilométeres szakaszát.

Az elöregedett, rossz állapotú utat a felújítás során korszerűsítették, kijavították a hibákat, és meg is erősítették a burkolatot. Átépítették a kiemelt szegélyt, a biztonságosabb közlekedés érdekében változtattak az íveken. Megépült két buszöböl, parkolók és parkolósávok szolgálják az itt élőket.

A városvezetés részvételével ünnepélyesen is átadták a forgalomnak az utat.
A városvezetés részvételével ünnepélyesen is átadták a forgalomnak az utat.


Felújították a Rák-patak két hídját, kicserélték a hídon a burkolatot és a szigetelést, új korlátot is építettek. A jobb vízelvezetés érdekében oldalárkokat építettek ki, a már meglévő vízelvezetőket pedig kitisztították.

A részben állami, részben uniós forrásból megvalósuló útfelújítást kiegészítette az önkormányzat hétmillió forintos beruházása, amiből a csapadékvíz elvezetését oldották meg a Bánfalvi úton.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingatlanadó a Fidesztől, Sopronban?!

A Fidesz nem akar ingatlanadót, de a Fidesz bevezeti az ingatlanok után fizetendő adót, Sopronban -… Tovább olvasom