Kisalföld logö

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 9°C | 24°C Még több cikk.

Agyagosszergény: zumbások kontra nyugdíjasok

– Arcátlanságnak és a falu elleni támadásnak minősítem az Agyagosszergényt rossz színben feltüntető üzeneteket – fogalmazott Szabó Alfonz polgármester.
 – A faluvezetés igenis támogatja a helyi sportot és a testmozgást – reagált a Kisalföldben a napokban megjelent SMS-re, melyben az üzenet írója azt sérelmezi, hogy a zumbásoknak kell terembérleti díjat fizetniük, míg a nyugdíjasoknak nem.

– Amikor a zumbaoktató felkeresett bennünket, hogy órákat tartana a falubelieknek, mondtuk, tessék, ott a kultúrház. Amikor viszont a tudomásunkra jutott, hogy a foglalkozásokért pénzt kérnek, akkor határozott úgy a képviselő-testület, bérleti teremdíjat szabunk meg, 3100 forintot óránként. Szerintünk ez így méltányos.

– Egy másik SMS is fals információkból áll – folytatta a polgármester. – Szerencsére több éve változatlan a falu lélekszáma, és szó sincs arról, hogy megszűnne az általános iskola, illetve az óvoda. Annak pedig örüljünk, hogy jól működő, igen aktív nyugdíjasklubja van a falunak. Ha pedig valakinek problémája van, mindig nyitott ajtókat talál a községházán a falu vezetőihez – zárta Szabó Alfonz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikerrel mutatkozott be a kocsmaszínház Sopronban

A bor dicsérete című kocsmaszínházi rögtönzések első előadását tartották péntek este a Soproni… Tovább olvasom