Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

A soproni Megasztár, Hien alulteljesített

Nguyen Thanh Hien, a Megasztár 4 soproni versenyzője kisebb technikai malőrbe futott bele a legutóbbi adás folyamán, amely aztán egész produkciójára rányomta bélyegét, olyannyira, hogy az egyik legkevesebb szavazatot kapta a műsor folyamán.


Nguyen Thanh Hien nehéz napokon van túl... A Megasztár ezelőtti adásában kiesett barátnője és egyben lakótársa Nkujya Sonia, a vadóc félig afroamerikai lány, s a dalválasztással is adódtak gondjai, majd a műsorban sem mentek hiba nélkül a dolgok...

- Rettentő rossz volt egész héten a kedvem Sonia kiesése miatt, nagyon bántott, hogy máris véget ért számára a Megasztár - mondta a kisalfold.hu érdeklődésére a fiatal soproni lány, aki egy nehéz Cserháti nótával készült az 5. döntőre. - Az én zenei irányzatom az R&B, ami inkább a fiatalok körében terjedt el. Meg szerettem volna mutatni a közönségnek és a zsűrinek, hogy ennek ellenére magyar számokat is tudok jól énekelni. Ez a múltkori Presser-dallal úgy érzem sikerült is, de most nem éreztem magaménak az előadott éneket. A Boldogság gyere haza című nótát érettebb, több élettapasztalattal rendelkező énekesek adhatják elő hitelesen, s én csupán 14 éves vagyok és túl kicsi még ahhoz, hogy teljes átéléssel énekeljem el ezt a mindenki által ismert zenét - mondta Hien őszintén.

Hien megrémült, amikor néma maradt a mikorfon.
Hien megrémült, amikor néma maradt a mikorfon.
A produkció nem ment zökkenőmentesen (s immár ez a második súlyos technikai malőr ebben a szériában), hiszen mikor Hien énekelni kezdett a mikrofon néma maradt. Így újra kellett indítani a dalt. A vietnámi származású kislány érthető módon megzavarodott, s a produkciója sem úgy sikerült, mint ahogy azt ő szerette volna.

- Nagyon megrémültem, kizökkentem a ritmusból, s dekoncentrált lettem. Idegesen énekeltem végig, s éreztem, hogy alul teljesítettem. Így nem ért meglepetésként, hogy én voltam az egyik legkevesebb szavazatot kapó versenyző, az eredményhirdetéskor is csak az járt a fejemben, milyen rosszul énekeltem - mesélte a Mega-jelölt. - Természetesen örültem annak, hogy én maradtam versenyben, de Karcsi az egyik legjobb barátom volt a csapatból, így rosszul esik, hogy pont ellenem kellett küzdenie a bennmaradásért... de az élet ilyen, nekem tovább kell harcolnom céljaimért!

Olvasóink írták

 • 12. Hannna 2008. november 13. 11:07
  „monovary!
  Hien Magyarországon született, tehát magyar. egyáltalán nem befolyásolja az hogy vietnámi a szülei. ha itt született, és magyarul beszél, ír, olvas, tanul, akkor magyar.”
 • 11. bobo 2008. november 11. 23:28
  „manovary

  Szerintem az a magyar, aki annak vallja magát, bármilyen származásra való tekintet nélkül. Ő magyar.”
 • 10. Csiii 2008. november 11. 19:24
  „Uncsi ez a "műanyag" hír.Magyar országon nincs elég "tehetség" akiből lehetne egyslágeres előadót rittyenteni?Egyébként ha Hien egyik rokonának van egy vadiúj sárga fugonja akkor meg ne találjam,mert ha igen adok neki...KRESZ leckéket (is)!!!
  Új érdekes témákat szernék inkább,mint ezeket a langyi infókat olvasgatni!”
 • 9. manovary 2008. november 11. 17:34
  „Azert nem kell tul "lihegni" a dolgot!
  1.Az lehet,hogy a lany soproni szuletesu,de nem MAGYAR!
  2.A tehetseget nem ebben a formaban merik es 12-14 evesen.
  3.A szerkesztonek es az ujsagironak mindig objektivnek kell lennie.
  4.Tevedek??!”
 • 8. lolita 2008. november 11. 16:28
  „A fiatalokat felkellett volna jobban kesziteni egy ilyen elöadasra,mashol ez igy müködik!”
 • 7. agihk 2008. november 11. 15:36
  „addig is legalább nem a szlovák magyar viszonnyal foglalkoznak az újságírók, nem azt tupírozzák. Inkább lehetne ilyen pöcs cikkekkel tele az újság, mint olyannal amivel sajnos teleírják”
 • 6. zhall 2008. november 11. 12:56
  „Azért ez hihetetlen!Tisztelt Kisalföld!Egy oldalon három megasztár hír???Tényleg ez a legfontosabb vagy csak eddig terjed a tájékoztatás Önöknél!?”
 • 5. Rainbow 2008. november 11. 12:17
  „Korrekt eljárás, T.Moderátor! Nem ám azt mondjuk, hogy bocsánat, nem tudjuk leírni az egyik legnagyobb magyar zenész nevét, hanem kimoderáljuk a kritikát és javítunk. A tisztességes eljárás - úgy gondolom - az lett volna, ha szépen marad a bejegyzésem és hozzáteszik, hogy : bocsánat, javítjuk.

  Illendő lenne megtanulni korrektül hamut szórni a fejre és viselni a jogos észrevételeket. Nemes és intelligens megoldás lenne.”
 • 4. bugyortudor 2008. november 11. 11:37
  „Én az utolsó előadáson nagyot csalódtam Hienben. Egyáltalán nem látszott rajta a zavarodottság, leginkább teljesen faarccal, egykedvűen, érzelemmentesen, hidegen viselkedett az elejétől a végéig.
  Amikor hárman álltak a zsűri előtt Karcsival és Tamarával, akkor sem látszott semmi érzelem az arcán, még az sem, hogy izgulna a döntés miatt. Amikor kimondták a nevét, akkor sem örült.
  Ezek után teljesen úgy vélem, hogy a zsűri rossz döntést hozott.
  B.”
 • 3. lolita 2008. november 11. 11:07
  „Hogy lehet ilyet irni hogy szegeny lany megzavarodott?Szerintem aki irta az sem szazas!”
 • 2. knifemaster 2008. november 11. 09:18
  „borza,
  A sopron.info 23.22-kor jelentetett meg egy cikket a témáról,a storyonline 16.00-kor.
  Akor most ki lop kitől?
  :D”
 • 1. borza 2008. november 11. 03:43
  „ti minden témát a http://www.sopron.info.hu -ról loptok?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták hétfőn a szennyvíztisztító telepet

Sopron és térsége - Hat település, hatvanezer lakosának naponta 21 ezer köbméter szennyvizét kezeli… Tovább olvasom