Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

A Mediterrano egyre sikeresebb

Sopron - A fel-felröppenő híresztelésekkel ellentétben a soproni Mediterrano nem zár be, sőt éppen ellenkezőleg, minden eddiginél tartalmasabb programokat ígér. A bálok, az esküvők, a kiállítások és a népszerű büféebéd az ötödik évben is a Mediterrano védjegyei.
Szinte megnyitásával egy időben kezdett elterjedni Sopronban az a téves információ, hogy a Mediterranót eladják, megszüntetik. Ennek azonban ellentmond az a tény, hogy a vállalkozás évről évre sikeresebb, és a Mediterrano nagy tervekkel kezdi működésének ötödik évét.

– Felkészült csapat, magas színvonalú vendéglátás várja a soproniakat az új évben is – mondta el Seregély Dóra ügyvezető. – Nagyon sokan választják büféebédünket, mely minden hétköznap igényes, gyors étkezési lehetőséget kínál, péntekenként különleges ajánlattal. Pozitív visszajelzésként értékeljük, hogy 2008-ra már most duplájára emelkedett az esküvői foglalásaink száma, és már most szervezzük a farsangi bálokat. Terveink között szerepelnek továbbra is a tematikus estek, mint amilyen a nagy sikerű egyiptomi est volt. A gyerekek számára a szülők szívesen szerveznek nálunk szülinapi zsúrokat. Sokan bíznak ránk céges rendezvényt, állófogadást, gálavacsorát, valamint szívesen tartják nálunk az érettségi bankettet és a családi rendezvényeket. A Mediterrano szombat esténként is jó választás, hiszen minden héten zenés rendezvény várja a vendégeket.

Varga Anita marketingvezető és Seregély Dóra ügyvezető gondoskodik a gazdag programkínálatról. Fotó: Magasi Dávid

– Talán kevesen tudják, hogy cukrászati termékeink gazdag választékát nem csak a szűken vett környéken, de külföldön, Ausztriában és hamarosan Németországban is forgalmazzuk. Jelentős osztrák piaccal rendelkezünk, beszállítói vagyunk osztrák menüszerviz cégeknek. Ettől az évtől stratégiai cél a belföldi piac megnyerése is – tette hozzá az ügyvezető.

Olvasóink írták

  • 1. peter 2007. december 15. 13:33
    „Nem rég voltam a családommal a mediterránoban.Nekem az volt szívfacsaró, hogy a gyermekek játszóháza siralmas állapotban van. Alig van benne valami, kopottak és piszkosak a jáékok/falak, kevés elfoglaltságot biztosító eszközök vannak, és nincs - legalábbis akkor nem volt ott - senki sem aki ott irányítaná/felügyelné a gyermekek játékát.Könnyen tönkremehetnek az eddigi játékok.Kérem hogy ezen sűrgössen javítsanak, ruházzanak be, mert így - többen is visszajelezték a környezetünkből - nem szívesen megyünk a bölcsis/ovis gyerekeinkkel annak ellenére hogy hangulatos az egész komplexum.Amíg ezen nem érzek pozitív változást nem szervezek oda gyerekzsúrt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közel harminc éve szüntették meg a Sopron–Celldömölk-vonalat

Sopron - Magyarországon a második nagy vasút-megszüntetési hullám időszakát éljük. Az első –… Tovább olvasom