Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 4°C

A fővárosba költözik a soproni megasztár

Sopron–Budapest - Hien lemezt készít, klipet forgat, a hét egyik felét a fővárosban tölti. Az éneklés mellett sok időt fordít a tanulásra, bizonyítványában csak pár négyes lesz az ötösök mellett. A fiatal lány még nem tudja, szeptemberben hol folytatja az iskolát.


A Megasztár 4. döntőjébe bejutott soproni diáklány, Nguyen Thanh Hien ideje jó részét mostanában Pesten tölti. Készíti első lemezét, melyen olyan szerzők is szerepelnek, mint Romhányi Áron, a United tagja vagy Dorozsmai Péter, a hajdani Korál dobosa, aki Hien producere is egy személyben. A napokban leforgatták az első klipet is.

A Túl szép című dalból készült videoklip operatőre Nánási Pál volt, aki többnyire lengén öltözött hölgyekről készít képeket exkluzív férfimagazinokba. A fotós megjegyezte, Hien jól mozog a kamerák előtt, akár modellnek is elmehetne.


Lassú és pörgős dalok

– Egyelőre maradnék az éneklésnél, azt mindennél jobban szeretem. A kicsit romantikus, szerelmes dal talán három hét múlva már látható is a televízióban. A lemezen r’n’b és popnóták lesznek, lassúak és pörgősek egyaránt. Most az utolsó simítások folynak, szerencsére kicsit több az időm, mert jól teljesítettem az iskolai feladataimat, hiszen amikor csak tehettem, mindig bejártam az órákra. Szerintem csak három négyesem lesz, a többi mind ötös – újságolta a tinilány.

Nguyen Thanh Hien
Nguyen Thanh Hien

Nem várt ajándékot

Hien a gyermeknap kapcsán elmondta, most nem várt ajándékot az ünnepen. Pici lányként mindig kapott valamit vagy szórakozni vitték a szülei, de ezt ma már nem tartja fontosnak. A karácsony, az újév, a holdújév, amire mindig készülnek, és anyák napján is meglepi a mamáját. A hétvégi gyermeknapot egyébként Budapesten töltötte, szombaton születésnapi buliba várták, vasárnap pedig fellépése volt.

– Szeretem a nyüzsgést, mindig pörgős lány voltam. De azért most jó lenne kicsit pihenni. Nyáron sok lesz a fellépés, de remélem, eljutok majd külföldre, évente egyszer látnom kell a tengert, ha csak néhány napra is – mesélte.


Ideálok, pletykák

A fiúkról is beszélgettünk a tinisztárral. Hien elmondta, amióta a figyelem középpontjába került, sok mindent hallott és olvasott. Összehozták Szecsődi Karcsival, SP-vel, még Mester Tamással is, noha egyikükhöz sem volt köze és nem is foglalkoztatja a szerelem.

Hien számára fontosak a partner belső tulajdonságai is, ezért nincs is ideálja, csupán külső alapján nem tudna ábrándozni senkiről.

Ha mégis meg kellene neveznie valakit, akkor a szintén zenész Chris Brownt mondaná.

S hogy mi most a legnagyobb hír a soproni megasztár háza táján?
Szeptembertől a fővárosban tanul?

– Hamarosan Pestre költözünk. Engem egyre többször szólít oda a kötelesség, az éneklés, ami fontos nekem. Szeretem a fővárost, öt-hat éves koromig ott éltünk, sok barátom maradt ott. Sopron is a szívemhez nőtt, nehéz lesz elszakadni innen, de nagyon fárasztó az ingázás. Épül a házunk, lehet, hogy szeptemberben már ott kezdem az iskolát...

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Morvai: Igazságosabb Magyarországot!

Lövő-Kapuvár - "A Jobbik Magyarországért Mozgalom igazságosabb, emberközpontúbb Európát és… Tovább olvasom