Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

A 11 éves soproni Till Krisztián a világ legtehetségesebb és legjobb kifutómodellje

A 11 éves soproni Till Krisztián nyerte meg a Little Mister Planet világversenyt, mellette Stinner Lili pedig a Little Miss Planet 2015 győztese.

Magyar kisfiúk arattak a világversenyen


A 11 éves Till Krisztián nyerte meg a Little Mister Planet világversenyt, mellette Stinner Lili pedig a Little Miss Planet 2015 győztese. Kategória győztes lett a 10 éves Sölétormos Dávid Bulgáriában, Sozopolban.

2015 június 16-23 között rendezték meg Bulgáriában a Little Miss & Mister Planet nevű nemzetközileg is rangosnak számító világméretű gyermekmodell versenyt, amelyen 12 ország képviseltette magát.

Az öt napos versenyen a gyermekeknek különböző feladatokat kellett megoldaniuk, esténként pedig a kifutón is bizonyítaniuk kellett.

Till Krisztián egy korábbi fotón
Till Krisztián egy korábbi fotón


A Sztárcsemete Hungary szervezésében kiutazott magyar indulók ügyesen helytálltak és komoly sikereket értek el. Fiú kategóriában a 11 éves Till Krisztián Grand Prix címet kapott, ezzel ő lett a világ legtehetségesebb és legjobb kifutómodellje 2015-ben. Rajta kívül Stinner Lili lett a Little Miss Planet győztese.

Ezen kívül: Bohus Blanka Mini Miss Planet 1. udvarhölgy, Német Ramóna Tini Miss Planet, Fazekas Jázmin Pre-teen kategória 1. udvarhölgy.

A mostani eredmény is azt bizonyítja, hogy a nemzetközi mezőnyben kiemelkedően erősek a magyar kisfiúk. Krisztián előtt idén Szekeres Roland / Festivál Models világversenyen Grand Prix győztes lett áprilisban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közgyűlés Sopronban - Fodor Tamás - Rémhír, hogy nincs elég orvos a kórházban - fotók

A Semmelweis-napi jutalom megszavazása előtt élénk vita alakult ki, bár az ellenzék szerint nincs… Tovább olvasom