Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Újra bizonytalan a csornai áruház megnyitása

Ismét bizonytalan a csornai Tesco áruház megnyitásának időpontja. A vállalat eredetileg március elsejére tervezte ezt, de környezetvédelmi okok miatt elmaradt. Hardy Mihály, a Tesco Global Zrt. kommunikációs igazgatója a Kisalföldnek elmondta: – Az elképzeléseink szerint a hét végén már vártuk volna a vásárlókat a csornai üzletben, de újabb gondok merültek fel.
Ismét bizonytalan a csornai Tesco áruház megnyitásának időpontja. A vállalat eredetileg március elsejére tervezte ezt, de környezetvédelmi okok miatt elmaradt. Hardy Mihály, a Tesco Global Zrt. kommunikációs igazgatója a Kisalföldnek elmondta:

– Az elképzeléseink szerint a hét végén már vártuk volna a vásárlókat a csornai üzletben, de újabb gondok merültek fel. A csapadékvíz elvezetésének megoldása miatt nem tudtuk megnyitni az áruházat.
A Kisalföld is beszámolt (2006. január 16.) róla, a Tesco területéről az esőlét a Vilmos parkba vezették el. Erre a helyi polgármesteri hivatal adott engedélyt. Papp Imre, a város akkori alpolgármestere úgy nyilatkozott, hogy „a Vilmos park Kis-Csorna, a cserépgyár térsége, illetve a Toldi utca környékének csapadékvízgyűjtő területe. Ezért vezették oda a Tesco áruháztól is a vizet."
Hardy Mihály elmondta: most a környezetvédelmi hatóság rendelkezett úgy, hogy előbb rendezni kell a területet, ezért nem járul hozzá a Tesco-nyitáshoz.

– Speciális a probléma, hiszen a tereprendezés akár évekig is eltarthat, ezért egy üzlet megnyitását ehhez kötni irreális elvárás lenne – tette hozzá. – Patthelyzetben vagyunk, noha környezetvédelmi problémáról nincs szó. Most azt vizsgáljuk, hogy a Tesco hogyan tud közreműködni a terület rendbetételében, mivel természetesen felajánljuk együttműködésünket az illetékeseknek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Óriáscsúszdát kap a strand

Csőrés Balázs elmondta: legfontosabb feladatuk a fürdő menti lakópark befejezése, hiszen az elkészült lakásokat visszabérlik a tulajdonosoktól, ezzel is növelve a strandra érkező külföldi vendégek elhelyezési lehetőségeit. Ehhez kapcsolódik a Hany Istók kerékpároscentrum késő tavaszi megnyitása is, az épületbe azonban még mintegy tizenötmillió forintot kell befektetnie a Flórának, jó részét a vendéglátóegységekbe. Tovább olvasom