Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 25°C Még több cikk.

Tárlatok Bogyoszlón

Bogyoszló - Négy kiállítás látható a bogyoszlói iskolában július 31-ig, szombaton és vasárnap délután két órától este hét óráig. A rábaközi fafaragók tárlatán tizenkét alkotó munkáját mutatják be.
Eredetiben megtekinthető Kiss Ernő leghíresebb műve, a Honfoglalás is. Bemutatják Horváth Győző magángyűjteményét Múltunk tárgyai címmel, valamint Emberek a régi iskolából elnevezéssel fotók, régi iskolai relikviák láthatók. Ugyanebben az időpontban megtekinthető a település elmúlt évtizedeinek sportéletét bemutató gyűjtemény is.

Négy kiállítás látható a bogyoszlói iskolában július 31-ig
Négy kiállítás látható a bogyoszlói iskolában július 31-ig

Olvasóink írták

  • 2. "Elszármazott" 2008. július 03. 21:53
    „Gratulálunk és egyben köszönetet mondunk a gyűjteményeket szervező Sebestyén Katalinnak és segítőinek! Bogyoszló múltja számunkra, az elszármazottak számára az elindulást, a gyökereket jelenti, sok-sok tanítással. Örülünk a szorgos bogyoszlai értékőrzők jelen eredményeinek, mert a jövőt teszik
    gazdagabbá. További sikereket kívánunk!”
  • 1. Veritas 2008. július 02. 07:56
    „Gratulálok Bogyoszló polgármesterének,Sebestyén Katalinnak!Példa értékű,ahogy ráérez a kult.lehetőségekre.Így kellene ezt tenni minden kistelepülésen élő kultúrosnak,vezetőnek!
    Sajnálom,hogy legtöbb helyen csak a fizetést veszik fel az int. vezetők,s csak max. a kötelező állami ünnepekre korlátozódik a művelődésszervezői tevékenységük.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiemelt rendőri ellenőrzés a GYSEV-kereszteződésekben

Győr-Moson-Sopron - A rendőrség egész évben fokozottan ellenőrzi a GYSEV-vonalak vasúti átjáróiban… Tovább olvasom