Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Szocialista tisztújító taggyűlés és értékelés Csornán

Az MSZP Rábaközi Szervezete sajtóközleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz. Tisztújító taggyűlést tartottak. Az új elnökség aktuális, helyi ügyekben is állást foglalt.
A rábaközi szocialisták elnöküknek Papp Józsefet, elnökhelyettesnek Ferenczi Lászlót, elnökségi tagoknak Farkas Lajost, Horváth Krisztiánt és Kormos Józsefet választották – olvasható a közleményben.

„A csornai önkormányzatban a jobboldali erők egymással marakodnak az egyre súlyosabb problémák megoldása helyett. Két éve azt hallottuk, hogy csak kormányváltás kell, és az új kormány majd mindenre megadja a pénzt" – írják. „Hova jutottunk mára? A termálfürdőnk évek óta zárva, a kórházban a sebészet és a szülészet már elveszett, a megmaradó morzsákért is küzdeni kell. Az önálló csornai tűzoltóságot megszüntették, a devizában kibocsátott kötvény 20 évre eladósította a várost, az ígért munkahelyek és a napelemgyár sehol. Semmire nincs pénz, de a Fidesz önkormányzati pénzből finanszírozza a saját sajtóját" – fogalmaz az MSZP közleménye. Hozzáteszik: „Megnyugtató számunkra, hogy a megyei rendőr-főkapitányság bűncselekmény hiányában lezárta a nyomozást a Tesco-telek ügyében. Sajnáljuk, hogy ezeknek a döntéseknek olyan képviselő is a részese, aki az MSZP listás helyét bitorolja a testületben, de egyéni érdekből a Fidesz szolgálatába állt."

Olvasóink írták

 • 11. hajracsorna 2012. február 19. 18:26
  „Pártlapok Csornán?!?!? Le vagyok maradva. Na jó, az oké, hogy a szuperinfó Papjózsié (bár az túlzás, hogy "pártlap" lenne), de a rábaközi magazin? Az kié?

  És mi az a csornai hírhatár? Az melyik párt újságja?”
 • 10. embertelen 2012. február 18. 09:11
  „A csornai mszp egy fantom szervezet, csak papiron létezik, jó ha van tíz tevékeny tagjuk. Papp már évek óta csak játsza az mszpés erős embert, holott nincs már mögötte senki és semmi, egy bukott ember!”
 • 9. Hakapeszik 2012. február 18. 09:02
  „Szerintem jó, hogy alakul egy csornai mszp, kérdés a régi emberek tudnak-e újat mutatni... amúgy meg ha már felmerült itt a csornai-hírhatár, meg kell dicsérnem őket, mert az a gárda legalább megpróbál mindenhol ott lenni és csornáról cikkezni, nem pedig fikázni a másikat! Remélem jobbak lesznek mint a lent említett többi galeri...”
 • 8. Jerry 2012. február 17. 17:09
  „hekus , nem kell másra mutogatni.A fidesz alig két év alatt megmutatta, hogy bizony semmit nem tud.Elővették a nyolc évve már leszerepelt gárdát, hozzácsapták egy elszédített,de jól megfizetett holdudvart,és üres igéretekkel választási kampányoltak.A megtévesztéssel megszerzett 2/3-al most igyekeznek bebetonoznia hatalmat, vigyázva, hogy a felemlegetett 2014-es választásokon, már ha meglesz,és nem törlik el addig a 2/3-al, majd lehetőség lesz véleményt mondani.Talán arról sem kellene megfeledkezni a narancsos ködben, hogy még egyetlen kormány sem kapott olyan erős kritikát tütetések formájában az első két évében mint a fidesz,amire csak egy jól megfizetett, és méditámogatással kierőszakolt szimpátia békemettel tudott válaszolni.Na és akkor még nem is említettem a EP ben szinte naponta megjelenő, a magyar kormányt elítélő nyilatkozatokat.Az tény, hogy egy város helyi párt szervzete nehezen tud új arcokat,neveket felmutanti,ez a helyisajátosság,és korlátok eredménye.Na de nem kellett Vas megyéig futniuk, hogy jelöltet találjanak képviselőnek.Az sajnálatos, hogya helyi mszp jelöltjük könnyűnek találtatt a megmérettetés során.Ebből azonban látható, hogy a narancsos oldal gyüjti az érdek és nem elvhű embereket. Azt számolgatni meg, hogy kienk mennyi szimpatizánsa van egy olyan párt trészéről,mely a számokkla hadilábon ál, tényelg komolytalan.Na mert ugye 47000 Ft-ból meg lehet élni, senki nem jár rosszabbul a 16 % adóval, csak kevesebbet keres, és többet költhet adóra, na meg milyen jól jár aza,kienk elveszik a nyiugdíját.Persze havi 2 millás tiszteletdíjért könnyen lehet dumálni, akár hamisan is”
 • 7. merzsebet 2012. február 16. 20:17
  „semmi gond van "rábaközi magazin "és ""csornai hírhatár" csak nem tudom kinek a "pártlapja"”
 • 6. nagytibi 2012. február 16. 17:19
  „Realitás!! Inforábaköz?? Az nem a Papp Józsi pártlapja a neten?”
 • 5. hekus 2012. február 16. 15:36
  „Na, megújult az mszp, a régi bútordarabokkal. Nagyszerű hír.. Még több ilyet.. Azokról a perekről miért nem számol be melyeket elbukott papp? Pl Balogh Csaba vagy GYA ellen... Miért mindig csak bezsélni tudnak? Volt rá 8 évük, hogy megmutassák mit tudnak, nem éltek a lehetőséggel. Egy másodosztályú gyeplabda meccen több ember van mint ahány szimpatizánsa van az mszp-nek összesen. 2014-ig ne beszéljenek, akkor majd kinyithatják a szájukat, jön a kampány, dumálni azt tudnak....”
 • 4. realitás2010 2012. február 16. 14:42
  „bocs, hírhatár storno.”
 • 3. realitás2010 2012. február 16. 14:38
  „Facebook :) inforabakoz :)
  csornai-hírhatár :? :)
  Szép napot!”
 • 2. nagytibi 2012. február 16. 14:17
  „Realitás, te meg honnan tudod mi szerepel a közleményben :) ? A szocik mindenhol azt fújják, hogy meg akarnak újulni, hát a Rábaközieknek sikerült, Papp Józseffel akit már rég el kellett volna zavarni a párt környékéről ha tényleg komolyabb célokat akarnak elérni!Sajnos így nem marad más, mint a megújulás helyett az ujjbab bukás!”
 • 1. realitás2010 2012. február 16. 12:25
  „És amit a közleményből az újság - jótékonyan - kihagyott: az önkormányzati parkolóőr 50 %-os fizetésemelése! Mint magánszemély javaslom a Képviselő-testületnek, hogy ne csak a pártaktivista parkolóőr fizetését emeljék ennyivel, hanem minden önkormányzati dolgozóét, különös tekintettel a jegyzőre. Úgyis megnövekedett a munkája, annyit nyilatkozik mostanában. Pedig biztos nincs benn a munkaköri leírásban. Ezen kívül minden önkormányzati intézmény dolgozójának bérét is szíveskedjenek emelni, mivel ők is megérdemlik.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zajártalom miatt nem volt bírság Kapuváron

Tavaly három eljárást kezdeményezett Kapuvár jegyzője levegőszennyezés miatt. A zajártalom miatt… Tovább olvasom