Kisalföld logö

2017. 05. 24. szerda - Eszter, Eliza 13°C | 24°C Még több cikk.

Szerződés rögzíti a Vilmos park létrehozását

Csornán aláírták azt a szerződést, amelyben az önkormányzat és a Közmű 2000 Kft., a Vilmos Park Egészség- turisztikai Korlátolt Felelősségű Társaság létrehozását rögzítette.
Papp József (középen) és Hoffmann Norbert (jobbra) írta alá a szerződést, balról Borsodi László. Hoffmann Ödön vezérigazgató
Papp József polgármester és Hoffmann Norbert, a Hoffmann Építőipari Rt. tevékenységi köréhez tartozó Közmű 2000 Kft. ügyvezetője látta el kézjegyével azt a társasági szerződést, amit január 7-i rendkívüli ülésén fogadott el az önkormányzat képviselő-testülete a Vilmos park gyógy- és idegenforgalmi centrum fejlesztéséről.

Papp József a szignálás előtt elmondta: a társaságot azzal a céllal hozták létre, hogy a tervezett Vilmos parki beruházás műszaki, szakmai, pénzügyi, gazdasági feltételeit dolgozza ki. A két fél a projekt elkészítése után dönt majd arról, hogy a megvalósításba közösen belevágnak-e. Papp József utalt rá, hogy azért ilyen korai fázisban alakították meg a kft.-t, hogy a tervek kidolgozása a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben és a lehető legnagyobb erőösszpontosítással mehessen végbe.

Hoffmann Ödön, a Hoffmann rt. vezérigazgatója – miután felidézte, hogy először tavaly májusban találkoztak Papp József polgármesterrel – egyebek mellett arról beszélt, hogy cégük tevékenysége eddig főleg út-, mély- és magasépítésből tevődött össze. Szóba hozta, hogy több helyen is dolgoztak már termálprojekteken, példaként a zalaegerszegi Aqua parkot említette. Kitért arra is, hogy azért hozták létre a Közmű 2000 Kft.-t, mert úgy látják, hogy ezzel a munkával külön csapatnak kell foglalkoznia. Ám a Hoffmann rt. teljes felelősséggel a kft. mögött áll. Kijelentette, hogy szeretnének eredményesen együttműködni a csornai önkormányzattal. „Tisztán, egyszerűen, jól akarjuk csinálni" – zárta mondandóját a vezérigazgató.

Borsodi László, a Hoffmann rt. munkatársa emlékeztetett rá, hogy a rendkívüli testületi ülésen sikerült minden olyan témát megvitatni, amely addig nem került terítékre, s a felvetődő kérdésekre kölcsönösen megnyugtató válaszokat tudtak adni. Hangsúlyozta, hogy a későbbiekben sem zárkóznak el attól, hogy azokat a kérdéseket, amelyek igénylik a nyilvánosságot, tényleg a köz előtt beszéljék meg.

Bankhitel és jó gondolatok

Hoffmann Ödön a határidőket firtató kérdésre azt válaszolta, hogy akkor jó a munka, ha a hosszú előkészítést gyors kivitelezés követi. Jóslásokba azonban nem bocsátkozott. Szintén lapunk felvetésére úgy vélekedett, hogy manapság nem a tőke számít, nem ez az értékmérő egy cégnél, hanem az, hogy kap-e bankhitelt és van-e jó gondolat a fejekben.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapuvár: Két iskola kiürült

Tizenegy fokot mutatnak a hőmérők a kapuvári gimnáziumban. Bernád Csaba igazgató ezért rendkívüli… Tovább olvasom