Kisalföld logö

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

Szemét és patkányok a temetőben

Illegális szemétlerakóvá vált a csornai Szent Antal-temető kerítésének környezete. A Jószív kft.-nek lenne javaslata a tereprendezésre.

Kidobott ágymatracok, veszélyes hulladéknak számító elemek, műanyag flakonok, háztartási hulladékkal teli zsákok éktelenkednek a csornai Szent Antal-temetőben. A kerítés mentén található az illegális lerakó. A Jószív kft. munkatársai hiába takarítják rendszeresen a területet.

Gyakran már élelem után kutató patkányok is megjelennek.

– Hiába kegyeleti hely a temető, sokan semmibe veszik ezt és szemétlerakónak használják – mondta portálunknak Abdai Imre, a Jószív kft. kirendeltségvezetője. – Legutóbb két nagy ágymatracot dobtak át egyszerűen a kerítésen.

A sírkert szomszédjában az úgynevezett Vilmos parki garázssor van. A temetőt működtető Jószív kft. két évvel ezelőtt már próbálta rendezni a helyzetet, eddig sikertelenül.

A kerítés közelében parkosítanák a területet és urnaoszlopokat építenének – mutatja Abdai Imre.
A kerítés közelében parkosítanák a területet és urnaoszlopokat építenének – mutatja Abdai Imre.

– Azt kértük az önkormányzattól, hogy körülbelül egy méter széles sávot csatoljanak a temetőhöz – tájékoztatott Abdai Imre. – Úgy tudom, két garázstulajdonos nem írta alá a hozzájárulást, emiatt nem tudjuk elkezdeni a tereprendezést. Úgy terveztük, hogy új kerítést építünk a garázsok között. Parkosítjuk és urnaoszlopokat helyeznénk ki. Ezáltal esztétikus, gondozott területet nyernénk.

Olvasóink írták

 • 8. janika 2010. március 05. 12:27
  „Azért a bazi drága koporsós temetésért tartassák rendbe a "haverjaikkal" a területet! Ne csak a halottak hozzátartotóit zsebeljék ki gátlástalanúl!”
 • 7. Goldman 2010. március 05. 09:27
  „Menjenek a mofém utáni fordulóba. Ott is van mit fényképezni.”
 • 6. intruder 2010. március 04. 10:56
  „Két kemény fickó,egy kézi kamera,egy terepjáró,gyorsitott eljárás és egy kib....tt nagy büntetés. egy év és rend lenne!”
 • 5. Goldman 2010. március 03. 12:32
  „schwenkyboy: azért (is) lettek a Lidl és a temető közötti útról kitiltva a kamionok, mert sokszor a sofőrökre fogták, hogy ők dobálják át szemetet.”
 • 4. festonor 2010. március 03. 09:46
  „NEm tudom egy embernek, hogy fordulhat egyeltalán emg a fejében ilyen. A temető nem szemét lerakó!!!! A sok buta meg átszórja, mert lusta elvinni a szemetét a legközelebbi konténerig. Bezzeg ha az ő területére lenne beszórva, akkor biztos reklamálna. Gondolta biztos ez csak egy temető, úgyse érdekli senkit. Ugyan emberek, ez már szánalmas.”
 • 3. Baradlay 2010. március 02. 22:37
  „Koszos orszag!!!!! Balkan!!!!!!”
 • 2. schwenkyboy 2010. március 02. 17:05
  „Itt nagyon sok mindennel baj van. De nem értem az össze fügést....”
 • 1. Goldman 2010. március 02. 16:52
  „Ezek szerint mégsem a kamionosokkal van a baj....”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jubileumi torna Kisbaboton

Ötödik alkalommal rendezték meg Kisaboton a már hagyományos asztalitenisz-kupát. Tovább olvasom