Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Papp József az egymilliárdról

Az MSZP volt országgyűlési képviselője szerint Csornára és környékére nem érkezett egymilliárd forintnyi támogatás az elmúlt évben, mint ahogy azt Gyopáros Alpár állítja.

Papp József úgy véli, Gyopáros Alpár vagy igazmondásból, vagy matematikából elégtelenre vizsgázott. Az MSZP rábaközi elnöke az országgyűlési képviselő a Kisalföldben augusztus 8-án megjelent nyilatkozatára reagált. Abban Gyopáros Alpár kijelentette: a kormányváltás óta több mint egymilliárd forintnyi támogatás érkezett körzetébe.

– Néhány számnak mi is utánanéztünk és nekünk mást mondanak az adatok, mint a képviselő úrnak – mondta a témában tartott sajtótájékoztatóján Papp József. – Önhikis támogatás például eddig is volt, minden évben. Ha igaz is a sokféle keretből összetákolt egymilliárd, messze elmarad attól a másfél milliárdtól, amennyit az előző kormány utolsó évében csak a Regionális Operatív Programból kapott Csorna és környéke. Gyopáros Alpár még az előző kormány által adott támogatásokkal is dicsekszik: a kónyi óvodával, az idősek napközijével vagy a Tutti kft.-vel. Ha a kifizetett összegekről beszél, és ezért sorolja az előző kormány döntéseit, akkor milyen alapon dicsekszik a Tondach-támogatással, ahol a kilencvennyolcmillióból eddig harminckilencmilliót fizettek ki? A Winkler kft. nem kapott hetvenhárommilliót, mert az a teljes beruházás, csak a felét ígérték neki. Ám még nem kapott egy fillért sem, ahogy a Miraplast kft. negyvennégymilliójából és a Transdanubia kft. kétszáznegyvennyolcmilliós támogatásából se fizettek még ki egy garast sem a pályázóknak a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) honlapján olvasható adatok szerint.

Papp József szerint a fideszes politikus a „teljesítményhiányt trükközéssel leplezi".

Olvasóink írták

 • 11. 1120 2011. augusztus 18. 04:27
  „Az 1994 és 2006 között elvesztegetett 12 évről tessék már mesélni... Arról pl., hogy egy ilyen kiváló helyzeti energiákkal rendelkező település hogy a búbánatba csúszott le ennyire...úgy, hogy közben ki sem látszik az adósságból! P. József attól fél, hogy egy (szép) napon ezekre a kérdésekre egy arra hivatott testület előtt is kell majd válaszolnia, ezért pánikrohamát közismerten agresszív és visszataszító stílusával leplezi. (Szerintem már hónapok óta Budai Gyulával álmodik... :)”
 • 10. Star-Spangled 2011. augusztus 15. 20:33
  „#7 Svajban is Nepszabadsagot olvasnak???:))))) Akkor a frank hamarosan osszeomlik!:))))”
 • 9. lacika6 2011. augusztus 15. 12:46
  „tök mindegy, az egyik kutya, a másik eb. ha nem megy semmi, akkor a másikat kell hibáztatni. Magyarországon erről szól a politika. mutogassunk visszafele. de ez vonatkozik a másik oldalra is...”
 • 8. .Atis 2011. augusztus 15. 10:33
  „mazsi
  ha belenézhetnénk a képviselő urak zsebébe mindjárt megtalálnánk... már ami még megvan belőle...”
 • 7. sziszifusz 2011. augusztus 14. 17:04
  „Népszabadság aug.8. Svájc.Marnitz István”
 • 6. mazsi 2011. augusztus 14. 14:35
  „hol az-az egy miliárd mert én nem látom sehol csornán nem lehet észrevenni hogy valami fejlődés történt volna! talán búrkoltan vagy dugva?????”
 • 5. Star-Spangled 2011. augusztus 13. 21:57
  „Probalkoznak az elvtik!:))))))))”
 • 4. nyekkmacsek 2011. augusztus 13. 16:12
  „Kedves Papp József
  kár erőlködni........., volt rá 8 éve......, akkor kellett volna !!!”
 • 3. Jerry 2011. augusztus 13. 13:43
  „tettes ,hogyne lenne hírértéke.A csornaiak legalább újra tudják,,,teljesítményhiányt trükközéssel leplezi" a jelenlegi országgyülési képviselő, mig az ex képviselő nagyon jól tájékozott.Azt is tudjuk, hogy a jól tájékozottsághoz már ex képviselőnek kell leni,mert a hivatalban lévő hivatalból ,,teljesítményhiányát trükközéssel leplezi" ahogy ezt annó tették a korábbi megválaszott képvielőink is pártálásuktól fügetlenül,illetve attól függően.”
 • 2. merzsebet 2011. augusztus 13. 13:37
  „én hajracsorna -t várom.”
 • 1. tettes 2011. augusztus 13. 12:35
  „Jó érzéssel tölt el,hogy ennek a cikknek nincs semmilyen hír értéke a csornaiak számára!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Parlagfűírtás Rábapatonán

A Győri Többcélú Kistérségi Társulás 2011. augusztus 12-én pénteken, 10-16 óráig Rábapatonán tartja… Tovább olvasom