Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

˝Ne zárják ki az ellenzéket!˝

˝Ha a különböző testületekből kizárják az ellenzéki képviselőket, a tisztánlátás és az ellenőrzés lehetőségétől is megfosztanak bennünket.˝
„Ha a különböző testületekből kizárják az ellenzéki képviselőket, a tisztánlátás és az ellenőrzés lehetőségétől is megfosztanak bennünket. Ez csupán mohóság vagy rosszabb? Milyen mutyit próbál leplezni, vagy milyen mutyira készül az önkormányzat, amibe mi nem láthatunk bele?” – minderről Dani Richárd (MSZP–DK) önkormányzati képviselő ír szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében.

A képviselő utal rá: az új csornai képviselő-testület új tagokat delegált a különböző bizottságokba. „A fideszes többség mindenféle egyeztetés nélkül saját embereit ültette a pozíciókba. Legutóbb a Csornahő kft. felügyelőbizottságába mi is javasoltunk tagot, akit szó nélkül leszavazott a többség” – jegyzi meg Dani Richárd. Hozzáteszi: szerinte nemcsak csornai, hanem országos jelenségről van szó.

Mint kifejti: „Folyamatos az országban a tiltakozás a korrupciós botrányok miatt. Ezért is érthetetlen számunkra, hogy a fideszes képviselők megtagadták a választ a Kisalföld vagyonnyilatkozatot kiegészítő kérdéseire. Nekünk nincs titkolnivalónk, ezért természetesen válaszoltunk. Nemzetközi felmérés is mutatja, hogy Magyarország még mindig nagyon korrupt, és tovább romlik a teljesítménye. Többek közt pontosan az állami szervek döntéseinek átláthatatlansága miatt. Kérjük a csornai képviselő-testület fideszes tagjait, hogy ne kövessék az állami gyakorlatot” – zárja Dani Richárd.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szanyi ügyek napirenden

A kedd este hat órakor kezdődő közmeghallgatás után ülést tart a község képviselő-testülete a közös… Tovább olvasom