Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Múltat is idéz a község honlapja

Bágyogszovát - A Bágyogszovátért Egyesület szerkesztésében megjelent a világhálón községük hivatalos weblapja, a www.bagyogszovat.hu. A készítők naprakész információkkal és gazdag képanyaggal várják a látogatókat.
Tavaly novemberben alakult meg a Bágyogszovátért Egyesület. Az alapítók a község közéletének felpezsdítését tűzték ki célul. Kiemelt feladatuknak tekintik a falu múltjának feldolgozását és a meglévő épített, illetve természetes környezet védelmét, óvását. Emellett gondolnak a jelenre is.

A közelmúltban az egyesület gondozásában elkészítették a hivatalos honlapot is. Az érdeklődők a www.bagyogszovat.hu oldalon találják meg a községre vonatkozó információkat. „Igyekeztünk, és a jövőben is arra törekszünk, hogy a közölt információk aktuálisak, érdekesek és informatívak legyenek. Ezzel segíthetjük a község lakóit, az elszármazottakat és mindazokat, akik kíváncsiak a Bágyogszováton történtekre" – mondta Torma József, az egyesület elnöke.

Egy emlék a honlapról: elsőáldozók az 1950-es évekből.
Egy emlék a honlapról: elsőáldozók az 1950-es évekből.

A honlapra látogatók elolvashatják a község történetét, megismerhetik a helyi intézmények, szervezetek, vállalkozások működését.

A község virtuális otthona gazdag képanyagot is tartalmaz. Többek között a mai Bágyogszovát jellegzetes építményeiről, de felvitték a netre az elmúlt évszázadok megsárgult dokumentumait is. Iskolai, közösségi és családi eseményeken készült fotók is láthatók galériájában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nyugalmat választották

Rábacsécsény . A hét elején megérkezett Rábacsécsénybe az a család, amely a község önkormányzati… Tovább olvasom