Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

Motorosok Jótékonykodtak Rábapordányban

A Győr és Környéke Motorosok Baráti Köre ajándékkal kedveskedett a tavaly decemberben balesetet szenvedett, rábapordányi Pásztor Botondnak.

Az azóta felgyógyult tizenkét éves kisfiú örömtől sugárzó arccal vette át a motorosok meglepetését, majd közelebbről is megnézte a kétkerekű járműcsodákat.Olvasóink írták

 • 12. Pásztorné Gabi 2008. július 28. 21:21
  „Szia Attila!
  Köszönöm, hogy családoddal együtt végigaggódtad Botond felépülését! Remélem hamarosan találkozunk! Addig is kellemes nyarat kívánok! Gabi”
 • 11. Pásztorné Gabi 2008. július 28. 20:31
  „Kedves Motorosok!
  Köszönjük, hogy meglátogatták Botondot!
  December 7-től, a balesettől hosszú út vezetett gyógyulásáig. Köszönjük a mentősöknek, az orvosoknak, ápolóknak és mindenkinek, aki ismerősként és ismeretlenként erőt adott nekünk és Botondnak. Benes László volt az első motoros, akit megismertünk. Azóta kiderült, több ismerősünk is tagja a klubnal. Látni kellett volna Botond hatalmasra nyílt szemeit, amikor a baráti találkozót megemlítettük. Akkor még mozdulatlanul kellett feküdnie. A találkozón már könyökmankóval csodálta a kétkerekű járműveket. Ma már önálló életet él.
  Botond mosolya és más kisgyermekek mosolya adjon erőt önöknek jótékonykodásukhoz! Köszönjük a meghívást a 2009 évi Motoros találkozóra! Ott leszünk. Balesetmentes közlekedést kívánok!
  Pásztorné Gabi”
 • 10. Győrimotorosok 2008. július 28. 10:35
  „El szeretnénk mondani, hogy mi a Győr és Környéke Motorosok Baráti köre azzal a nem titkolt céllal jöttünk létre, hogy másokon valamilyen formába segítsünk és segítünk is, ahogy az erőnk engedi. De tudni kell mi a motorozást hobby-ból csináljuk, minden motoros club társunk vállalkozó vagy valahol dolgozik és a hobby mellett e rohanó világban még próbál időt, energiát és némi pénz áldozni az alapító okiratunkban vállalt, meghatározott kötelezettségünkre. Szeretnénk, megköszöni a Kisalföld újságnak, hogy a jótékonyságainkról tudósítja az olvasókat, és szeretnénk, ha nem a mi önzetlen karitatív munkánk lenne egy névtelenségbe burkolódzók vitakiváltója. Aki még nem nézett utána, ha kérhetjük, tegye meg, van egy internetes honlapunk a www.gyorimotorosok.hu melyen az idáig végzett jótékonyságunk fent van. És ne legyen a mi cselekedetünk egy ,,mocskolódás" indítéka. Természetesen nagy öröm volt látni a kis srác arcán azt az örömet amit a jelenlétünkkel okoztunk neki. Botond sok sikert kívánunk neked az élet rögös útján, és jövőre sok szeretettel várunk a motoros találkozónkon. További szép napot-hetet kíván, a Győr és környéke motorosok baráti köre.”
 • 9. rézangyal 2008. július 27. 17:03
  „Rékababa! ugye nincs baj a pordányiakkal?”
 • 8. Rékababa 2008. július 27. 14:23
  „Osztom a véleményt rézangyallal.Csak abba nem hogy csokólom a pordányiakat. :P”
 • 7. rézangyal 2008. július 27. 13:16
  „"illaberek nádarerek a motorosok JÓ EMBEREK" Botondot nem ismerem, de gyógyulást kívánok neki! Olvastam a kapcsolódó cikkeknél a iskolásról, kár érte. Istenem! mit szólna ehhez Vasvári Miklós igazgató bács? Azok a véget nem érő ünnepi beszédek...Csókolom a pordányiakat!”
 • 6. etele 2008. július 27. 07:32
  „Kedves Boti!
  Mi ismerjük egymást. Nagyon örülök a gyúgyulásodnak!
  Tudom értelmes ügyes fiú vagy és ez a cikket is megnézed majd a neten.
  Kérlek a hozzászólásom alatti hozzászólásokat ne olvasd el, mert csak elszomorodnál.
  Az igért kard készülőben!

  Szia.
  Attila Gönyűről”
 • 5. My name is nobody 2008. július 26. 20:59
  „Jézusom!

  Komolyan, egy jótékonysági akció legfontosabb kelléke lenne a magyar zászló. Ugye nem gond, ha azt mondom, hogy egyszerűen betegek vagytok?! Nem, ez nem betegség, ez a total delirium tremens.

  Sadsa! Jobban járna ez az ország, ha egyszerűen fejbe lövetnéd magad.”
 • 4. Hm 2008. július 26. 20:49
  „Kedves Botond és motorosok! Az alább leírt vélemények még a futottak még kategóriába sem sorolhatók, egyszerűen seggfejek. Én örülök, hogy legalább Győrben vannak olyanok, akik figyelemmel kísérik egy beteg kisfiú sorsát. Hajrá motorosok.”
 • 3. Tűzimádó 2008. július 26. 20:22
  „Mivan sadsa???
  Elgurult a gyógyszered??

  Anyád örül amikor olvassa a böffenésedet ugye?”
 • 2. Én már nem is csodálkozom. 2008. július 26. 19:10
  „Olvassátok el a Fábry balesetéről szóló cikket!
  Ennél a lapnál a Népszava is különb.
  Ők legalább nyíltan vállalják a komcsi mivoltukat, nem ilyen undorító, sunyi módon folytatják a népbutítást.”
 • 1. sadsa 2008. július 26. 18:45
  „tetves szaros kisalföld ugy fotoztatott, hogy a magyar zászlók még véletlenül se látszódjanak. büdös komcsi szennylap”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Anna-napok Kapuváron

Anna-napokon mulat Kapuvár. Küldjön tudósítást, tekintse meg galériánkat! Tovább olvasom