Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 18°C | 31°C Még több cikk.

Megvendégelték a kapuvári Hajnalcsillag Dalkört

Október immár hagyományossan az idős emberek iránti tisztelet hónapja. Ebből az alkalomból a kapuvári ízvadÁSZOK amatőr főzőcsapat köszöntötte és vendégül látta, az idős emberekből összeállt Hajnalcsillag Dalkört, -akik már több megmérettetésen értek el sikereket fellépéseikkel- és klubtársaikat.
A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő és Hámori György polgármester is, akik köszöntőjükben az idős embrek iránti tiszteleten túl, azoknak az értékeknek az ápolására és továbbvitelére hívták fel a mai fiatalok figyelmét, melyeket örökségül hagytak ránk az idősek.

Az ünnepeltek műsorral kedveskedtek a vendégeknek és vendéglátóiknak, bebizonyítva, hogy a dal, a tánc, a vidámság és jókedv kortalan.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Ezt követően a vendéglátó ízvadÁSZOK háromfogásos vacsorával tisztelték meg vendégeiket, amelyből nem hiányozhatott a népi ízőrző hagyományok ápolása keretében elkészített "boldogi nagyrózsa " nevű édesség sem. Az est végén a résztvevők tánccal-énekkel mulatós hangulatban zárták a napot.

Olvasóink írták

  • 1. Fedayn 2013. október 28. 13:00
    „Ja meg kell a szavazatuk is!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új evangélikus templomot építenek az egykori felekezeti iskola helyén

Tovább olvasom