Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Még nem döntöttek az átszervezésről

Egyelőre nem született döntés arról, hogy az Égáz Rt. bezárja-e valamelyik ügyfélszolgálati irodáját. Csornán és környékén az a hír járja, hogy az Égáz Rt. megszünteti ügyfélszolgálati irodáját.

Hogy valóban terveznek-e ilyen lépést, arról dr. Laczó Sándor vezérigazgatót kérdeztük. – Pillanatnyilag nincs döntés arról, hogy az Égáz Rt. területén milyen átszervezés lesz – válaszolta a vezérigazgató. – Az biztos, hogy folyamatosan vizsgáljuk az egyes kirendeltségek, ügyfélszolgálati irodák forgalmát. Elemezzük, hogy milyen típusú problémákkal keresnek bennünket ügyfeleink, s azon gondolkodunk, hogy ezeket milyen szervezéssel, milyen módon tudjuk a legjobban megoldani.
Az eddigi elemzések azt mutatják, hogy többnyire a számlákkal kapcsolatban kérnek felvilágosítást, vagy mérőadatokat diktálnak be. Keressük annak lehetőségét, hogy miként tudjuk ezeket a jogos kérdéseket úgy megválaszolni, hogy az egyben gazdaságos is legyen. De hangsúlyoznom kell azt is, hogy szó sincs arról, hogy egyedül és kizárólag a gazdaságosság vezérelne minket, bár természetesen ez sem mellékes. Különösen most, a piacnyitás előtt fontos – ami néhány éven belül megtörténik, s amire készülünk –, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

– Tehát nagyon gondosan járunk el ebben az ügyben, arról pedig még nincs döntés, hogy valamelyik irodát bezárjuk-e, vagy sem. A vizsgálatok folyamatban vannak – nyilatkozta dr. Laczó Sándor.

„Amikor majd választhatnak, hogy kitől vásárolják a földgázt, addigra megerősödjön az az érzés, hogy az Égáz jó szolgáltató, szívén viseli az ügyfelek gondjait, ezért nem érdemes bennünket elhagyni." 
                                                                               Dr. Laczó Sándor

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Menekülő magyarok

Teherautókkal és gyalog több ezren jöttek 1956. őszén. Az acsalagiak segítettek a… Tovább olvasom