Kisalföld logö

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 10°C Még több cikk.

Lemondott Bezi polgármestere

Polgármester nélkül maradt a napokban Bezi. Kovács György ugyanis lemondott posztjáról, egyelőre nem mondta el, miért.

Az év utolsó napján lemondott tisztségéről Bezi polgármestere. Kovács György egyelőre nem kívánta megindokolni döntését. A Kisalföld érdeklődésére azt mondta, még „kavarognak" benne a dolgok. Néhány nap türelmet kért és ígérte, hogy részletesen beszámol a háttérről.
Az új polgármester megválasztásáig Varga Kálmán alpolgármester látja el a községvezetői teendőket, tudtuk meg Csapó-Molnár Violetta jegyzőtől. A helyi választási bizottság tegnap délután ült össze és március 29-re tűzte ki a választást Bezin.

Kovács György lelkesen látott munkához tavaly októberben. Időt azonban nem adott magának tervei megvalósításához.
Kovács György lelkesen látott munkához tavaly októberben. Időt azonban nem adott magának tervei megvalósításához.

Kovács György először 2002-től 2006-ig állt faluja élén. Négy év után azonban munkahelyi elfoglaltsága miatt nem vállalta a megmérettetést. Bősze Kolozs követte Kovács Györgyöt, majd 2010-ben az utód testvére, Bősze Kornél lett a polgármester.

Kovács György közben Fehértón helyezkedett el, az önkormányzat falugondnoka lett. Az elmúlt években azonban mindig benne volt a bezi levegőben, hogy egyszer még ő lesz a település polgármestere. 2014 októberében aztán indult és meg is nyerte a polgármester-választást. „Sok mindent másként szeretnék csinálni majd ahhoz képest, ahogy az elmúlt években mentek a dolgok Bezin" – fogalmazott a Kisalföldnek megválasztása után.  Átgondolt és hiteles településpolitikát ígért a helyieknek a régi-új vezető. Nos, sok időt nem adott azonban magának, hogy meg is valósítsa terveit, elképzeléseit. A leköszönt polgármester tehát azt ígérte, napokon belül megosztja a Kisalfölddel döntésének okait.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Helytörténeti kutatók találkoznak

A Rábaközi Helytörténet-kutatók Társulata január 10-én, szombaton tartja évnyitó találkozóját a… Tovább olvasom