Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Kránitz László: a kormányváltásához minden szavazatra szükség van

Aki kormányváltást akar, ne szavazzon más pártra, mert ezek a voksok elvesznek - közölte Kránitz László, a kormányváltó összefogás rábaközi jelöltje.

- A kormányváltáshoz mindenki szavazatára szükség van. Kérem a rábaközieket, éljenek a jogaikkal. Egyetlen szavazaton is múlhat - mondta el Kránitz László, a kormányváltó összefogás megyei 3. számú választókerület képviselőjelöltje.

Aki otthon marad, Orbánt segíti. Aki kormányváltást akar, ne szavazzon más pártra, mert ezek a szavazatok elvesznek, nem segítik az Orbán rezsim leváltását.

A képviselőjelölt így folytatta: Rábaköznek kormányváltás az érdeke. Az azeri baltás gyilkost hazaengedő, Putyinnal mutyizó Fidesz és a nyíltan Európai Unió ellenes radikális, szélsőséges Jobbik szövetsége már most tetten érhető.

Lássuk világosan: veszélybe kerülhet uniós tagságunk, ezzel sok száz rábaközi család megélhetése, hiszen akik Ausztriában dolgoznak, ebből a fizetésből tudják eltartani a családjukat. Veszélybe kerülhetnek az ország fejlesztéséhez járó euró milliárdok is. Aki meg akarja akadályozni, hogy ez bekövetkezzen, a kormányváltó pártokhoz, a szavazólapon a 17. sorszámhoz tegyen X-et.

Kérem, bízzák rám Rábaköz képviseletét. Azért szavazzanak rám, mert az egyedüli jelölt vagyok, aki itt születtem, felelősséget és szeretetet érzek a szülőföldem iránt. Az egyedüli jelölt vagyok, aki gyerekeket nevel, családot tart fenn, ezért tudom, mit jelent a felelősség a jelen és a jövő iránt - zárta Kránitz László.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A falu, ahol egy lakosra legalább három szarvasmarha jut

Tovább olvasom