Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Közel száz városvédő tiltakozik a csornai kórházért

A csornai városháza előtt közel százan gyűltek össze szerda délután, hogy kiálljanak kórházukért.

A rendkívüli képviselő-testületi ülés 16 órakor elkezdődött, amelyen a Fidesz-KDNP-s képviselők az adott időpontban nem jelentek meg.

A jogszerűen kivárandó idő alatt Túri György polgármester tájékoztatta a jelenlévő csornaiakat a Margit Kórházzal kapcsolatos fejleményekről - írta Tudósítónk.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Olvasóink írták

 • 10. nagytibi 2011. július 08. 13:00
  „Te jerry miaz , hogy" a megválasztott képviselő nem mer kiállni a választói elé". Ezek a képviselők a rendkívüli ülés előtti rendes ülésen a nyilvánosság előtt vállalták a döntésüket. Azt az ülést is adta tv és arra is be lehetett menni, hiszen nyilvános volt, csak akkor még a Turi úrnak nem jutott az eszébe, hogy odacsődítse az agyonkultúrált bagázsát. Mellesleg pont ugyanazok az emberkék huhogtak akik a média ügynél is, oda lettek rendelve,ennyi! Talán ha T.GY ha előbb egyeztett a képviselőkkel az időpontról, akkor mindenki jelen tudott volna lenni. Szerintem nagyon téved a polgármester ha azt hiszi, hogy ha ő fütyül egyet, akkor mindenki ugrik, nincs ebben a helyzetben az az igazság!!Városvédők? Szerintem inkább a polgári korona tartalék csapata, csak meg kell nézni kikből áll a csapat,elég vicc kategória! Na mindegy Jerry én elhúztam nyaralni, neked kellemes fórumozást, még szerencse, hogy nincs sok beleszólásod a város ügyeibe.....”
 • 9. Rafli 2011. július 08. 11:24
  „Jerry!

  Az állampolgárt minősíti, ha nem bír viselkedni. Hétköznapi életben is meghallgatom azt, aki hozzám beszél. Tiszteletből. A boxolók is kezet fognak a ringben.

  Szakmai döntésbe bevonni a lakosságot? Ez nem olyan, mint a fodrászüzlet, hogy bele tudok szólni, milyen legyen a hajam! A lakosság 4 évenként véleményez!”
 • 8. Jerry 2011. július 08. 08:46
  „nagytibi , látom téged is csak az igazság zavar, és a száraz tények is hidegen hagynak.Tudod nem egy kulturált viselkedés az,ha a lerágott csontot vissza dobálják a kondérba.Mint ahogy az sem, ha egy megválasztott képviselő nem mer kiállni a választói elé, és az sem, ha másra mutogat a felelősség alól való kibúvás során.Ez jelenti az igazi "böszmeséget" meg az,ha valaki ezt nem érti meg.”
 • 7. nagytibi 2011. július 07. 21:04
  „Jerry! kár, hogy neked csak a lerágott csont maradt abból a kondérból, de nem baj rágcsáld csak, talán akkor nem ontod magadból ezt a sok böszmeséget !!”
 • 6. Jerry 2011. július 07. 18:49
  „1120, érdekes felfogásod van.Milyen kélpviselő az,aki nemmer elmenni egy gyűlésre, hogya választóival találkozzon?Az is valahola képviselőt minősiti, hogy egy parlamaneti képviselő a választói előtt nem tudott "szóhoz jutni".Szerinted milyen közeg kell szakmai döntésekhez? A lakosságot érintő ügyekben csak elöttük,velülk együtt leht döntést hozni, nem a hátuk mögött.Igazi szakember kiáll a lakosság elé, elmondaná ész érveit, próbálja igazáról meggyőzni a hallgatóságot.Aki ezt nem tudja megtenni, hanem pártkatonaként csak a fentről kapott maszlagot akarja hajtani, ne csodálkozzon,ha lehurrogják.Tudod,a népet nem lehet leváltani.Ha egy képviselőnek jó volt a lakosság,mikor szavazott rá, hogy bekerüljön a bársonyszékbe, legyen jó akkor is,ha kiabál rá.Érdekes, hogy csak a fidesznek derogátl megjelenni a "nép" előtt.Amikor a narancsokra szavaz a nép, ov szerint bölcsen dönt, ha ellene,megtévesztették? Hát ez nem így működik, mert aki kiveszi a kondérból a húst, egye meg hozzá a levét is.”
 • 5. sziszifusz 2011. július 07. 11:06
  „Milyen igaza van - sőt - volt már szoci /Bihari Mihály/300.-Ft-os népszavazás is!És akik nem menetek el azoknak igenis igazuk van?Csak ez nem illik a CSSE elvekhez -aki nem ért egyet az nem is lehet csornai!Éljen a képviseleti és a közvetlen demokrácia.Meg az ügyészség.”
 • 4. 1120 2011. július 07. 03:06
  „Teljesen igazuk van azoknak a képviselőknek, akik nem mentek el! Én már átéltem egy olyan esetet, amikor a jelenlévő (parlamenti) képviselő szinte szóhoz sem jutott, csak lehurrogta a t. publikum.... Akkor elhatároztam, hogy az ilyen "népgyűlés-szerű" (és szintű) dzsemborikra soha többé nem megyek el! Ismert ez a módszer Esztergomból és tudjuk, hogy hova vezet...
  Szakmai döntéseket hozni, illetve azokat érvekkel megvédeni ilyen közegben egyszerűen nem lehet. Remélem, hogy legalább a T. Főorvos Úr szót értett a publikummal és nem hozták kínos szituációba... (?)”
 • 3. merzsebet 2011. július 06. 21:25
  „Nem mozart "a Szanyban rosszul levő embert Pápára fogják remélem nem cipelni hanem vinni".De talán van Szanyon kívül más település is,vagy nincs aki Csornára akar jönni gyógyulni?A kórházban meg sok szanyi ember sajnos vagy szerencse döntsd el magad.”
 • 2. mozart 2011. július 06. 17:18
  „Ha ne adj Isten, bezárnák, a Szanyban rosszul lévő embert talán Győrig fogják cipelni, csak azért, mert Pápa csak 20 km, és közte megyehatár van?????????”
 • 1. szemi70 2011. július 06. 17:12
  „Bocsánat!
  Egy azé´ ott volt,Bella képviselő úr.
  Ez hozzá tartozik az igazsághoz. Következő rendkívüli ülés hétfő 18.00-kor!
  Természetesen ebben a témában.
  Végre megszólaltak az emberek Csornáért !
  Lásd : Élő közvetítés !!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A régi piacteret is visszaállítják Szilban

Tájházat alakít ki a szili önkormányzat. Az utolsó tornácos házat vásárolták meg korábban és ott… Tovább olvasom