Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Két karambol Kapuvár környékén

Egy súlyos, életveszélyes, négy súlyos és egy könnyebb sérültje van a szombaton, Kapuvár környékén történt két balesetnek. Mindkét esetben az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség volt a baj okozója.
A szombati nap sajnos több munkát adott a Csornai Rendőrkapitányság helyszínelőinek. Kovács Tibor rendőr főtörzszászlós, a helyszínelések vezetője elmondta, már szombat reggel hat órakor riasztották őket egy Himod környéki balesethez. Itt egy kapuvári lakos vezette Opel személygépkocsi zuhant az árokba.

A vezető figyelmen kívül hagyta a jobbra ívelő kanyart és a fékezés ellenére a bal oldali árokba, majd a nagy szintkülönbségű gödörbe zuhant. A vezetőt súlyos, életveszélyes sérülésekkel a győri kórházba szállították. A mellette ülő kisfaludi utas is súlyosan megsérült, akit Kapuvárra vittek a mentők. A kivonuló tűzoltók elmondása szerint a gépkocsi annyira eltűnt az árokban, hogy egy esetleges éjszakai bekövetkezés esetén észre sem vették volna a roncsot.

Ugyanaz nap este hat órakor a Vitnyédet Hövejjel összekötő úton haladt egy kapuvári, Dacia típusú gépkocsi. A vezető nem vette észre az éles bal kanyart, ahol az útfelület amúgy is kavicsos, így a fékezés ellenére a szemközti árokba hajtott. Az autóban négyen ültek, ebből hárman súlyosan megsérültek, akiket a csornai és kapuvári mentők a győri, a könnyebb sérültet pedig a kapuvári kórházba szállították. Mivel az autó az árok partjának csapódott, az egyik sérültet a kivonuló tűzoltóknak a Dacia szétvágásával kellett kiszabadítani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy strigulával sem vagyunk kevesebbek másoknál

„ Csakis abban bízhatunk, ami rajtunk múlik” – hangzott el Csornán a Szent… Tovább olvasom