Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Ismét trükkös tolvaj

Kapuvár - Ismét trükkös tolvaj járta Kapuvár utcáit. Ezúttal közel háromszázezer forint a kár. A legújabb „mese" az önkormányzati alkalmazotti beosztás.
Egy nyolcvanegy éves kapuvári asszonynál járt legutóbb egy trükkös tolvaj. A Vasút sor egyik családi házába kedden késő délután csengetett be egy fiatal nő azzal a „mesével", hogy a helyi önkormányzat alkalmazottja és a házbéliek nyugdíj és segély ügyeit jött felmérni. A helyi idős néni meghallgatta a „mesét", majd a fiatal nő arra hivatkozott, hogy a nagy melegben megszomjazott és egy kis vizet szeretne kérni. Az idős házbéli nyugodtan és egyedül engedte be a konyhára, ahol a fiatal nő nem csak a szomját oltotta a hűtőből kivett kólával, hanem gyors helyzetfelmérés után, a konyhaasztal terítője alól kiemelt egy borítékot, a benne lévő közel háromszázezer forinttal együtt. Ezt követően megköszönte a vendéglátást és nyugodtan elhagyta a házat. Az idős néni csak később jött rá arra, hogy trükkös tolvaj járt nála.

A kapuvári rendőrkapitányság sokadik alkalommal hívja fel a lakosság figyelmét, hogy idegeneket semmilyen „mesével" ne engedjenek be házukba, lakásukba, a hasonló esetek elkerülése végett.

Olvasóink írták

 • 6. reen 2008. augusztus 09. 07:19
  „nagy baj ez sajnos! kapuvár.......hát igen a pletyó,az ivászat,a rhajnalig tartó dáridó,undoritók!!csak az a baj hogy olyan nem olvassa aki csinálja,mert.......mindig a pia és a pletyó!kapuvár!! sorry!!”
 • 5. Kapuvári lakos 2008. augusztus 08. 21:22
  „Először is csak annyit, hogy ez nem egy vendég volt, másodszor meg annyit, hogy a pénzt nem ott tárolta, hanem csak előkészítette, hogy vihesse a bankba! Szóval sok embernek ne legyen ekkora a szája, meg a saját dolgaiban legyen ilyen okoskodó! De ez Kapuvár, ahol mindenki csak okoskodik, pletykál, már egy faluba sem ennyire pletykásak az emberek, mint Kapuváron! Mindenki a saját dolgaival foglalkozzon, mert ott is van mivel foglalkozni!!!”
 • 4. 1 hozzászóló 2008. augusztus 07. 19:43
  „kapuvári lakos!

  Ha idegen jön a lakásba, akkor meg pláne el kellett volna tennie a pénzt, ha jönnek érte, ha nem!!! A pénznek nem a terítő alatt a helye, hanem legalább a pénztárcában (ami szintén nem mindenki szeme előtt tárolandó)!!! Nem véletlenül hívják fel az emberek figyelmét már évek óta a trükkös tolvajokra, csalókra!!!”
 • 3. Lacikó 2008. augusztus 07. 16:43
  „Már a csornai rendőrök kapuvárra is járnak?Nem elég a csornai bírtok nekik?"Mennyenek" a ...”
 • 2. kapuvári lakos 2008. augusztus 07. 15:26
  „könnyű azt mondani,hogy ne rakja a terítő alá.sokáig úgysem maradt volna ott ugyanis ha nem tudod akkor elmondom hogy mentek volna a pénzért.csak már késő volt.senki sem olyan hülye hogy szem előtt hagyjon ennyi pénzt.de most már mindegy.”
 • 1. 1 hozzászóló 2008. augusztus 07. 10:46
  „Eleve miért kell a konyhaasztal terítője alatt tárolni 300000 Ft-ot! Az ilyen, ne csodálkozzon, ha kirabolják!!! Talán majd máskor nem a vendégek orra előtt tartja a vagyonát!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem működött a fénysorompó

Vitnyéd - A vasút információs hálózata és egy civil autós segítsége folytán nem történt baleset a… Tovább olvasom