Kisalföld logö

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 13°C Még több cikk.

Ismét padokat törtek a vandálok a belvárosban

Csorna - Újra vandálok garázdálkodtak a csornai belvárosban. Működésük eredménye több összetört pad és szeméttároló edény, a kár több százezer forint. A rendőrség erélyesebb fellépést ígér.
– Tegnap reggel jelezte a park gondozója, hogy vandál kezek a Szent István téren, a zenepavilon mellett két padot, a Premontrei parkban pedig több szeméttároló edényt törtek össze előző éjjel. A becsült kár több százezer forintra tehető – tájékoztatta lapunkat Gyopáros Alpár. A csornai alpolgármester hangsúlyozta, elfogyott az önkormányzat türelme, hiszen a vandalizmus lassan kezelhetetlen méreteket ölt. A városban az utóbbi hetekben több középületet is megrongáltak egyelőre ismeretlenek.

A vandálok két padot és több szeméttároló edényt törtek össze.
A vandálok két padot és több szeméttároló edényt törtek össze.


A csornai önkormányzat illetékesei felvették a kapcsolatot a helyi rendőrkapitánysággal és arra kérték a hatóságot, hogy fokozza a belváros ellenőrzését. Tették ezt azért, mivel az alpolgármester szerint is vélhető a környékbeli szórakozóhelyek hatása. Gyopáros Alpár kijelentette, a belvárosi vandalizmus visszaszorítására igénybe vennék a polgárőrség segítségét is. A megrongált padokat az önkormányzat mielőbb pótolja.

A Csornai Rendőrkapitányság illetékese lapunknak elmondta, a fokozott ellenőrzést bevezetik nemcsak hétvégeken, hanem hétköznapokon is. Az ellenőrzéseket addig folytatják, ameddig látható eredményt nem tapasztalnak.

Kisalföld SMS » 30/30-30-449
Kedves csornai vandálok! Tegnap délelőtt megbotránkozva vettem észre az ártatlan padokon éjjel bemutatott erőgyakorlatotok nyomait! Gratulálok! Újabb két paddal lettünk szegényebbek! Köszönjük nektek! Egy leülni vágyó csornai


Olvasóink írták

 • 16. Amondó 2008. július 23. 22:08
  „Amondó vagyok, szedjék le ribizlisben a padok árát. Asszem megbecsülnék azután. :P”
 • 15. Szélsőjobbos 2008. július 22. 20:16
  „Csak a vörösboros kólától nem vadultunk meg annyira,mint manapság a drogtól!Mint olyan, az szdsz igenis rossz hatással van a mai gyerekekre!Nem kéne mindent engedni!A sokszínű liberalizmus nagy veszélyeket is hord magában!”
 • 14. gabe 2008. július 21. 10:21
  „Kedves 11! (ha már te is a számként szólítasz)

  10 évvel ezelőtt is voltak rongálások és akkor a Gyurcsány még sehol nem volt.

  Rinocérosz!
  Még annyit fűznék hozzá, hogy a "rendes család" gyereke nem csinál ilyet. Mai világba a "rendes család" fogalma kimerül abban, hogy tele vannak pénzel, kívülről minden szép! Aztán adnak a pici gyereküknek egy rakás zsebpénzt, csak húzzon el ottonról.
  Napközben a pénzt keresi, este meg csöndet akar.

  Én is miracle véleményén vagyok: a szülők a hibásak !”
 • 13. miracle 2008. július 20. 22:26
  „Szélsőjobbos
  Semmi köze a politikához. A legfőbb felelősök természetesen a szülők.”
 • 12. miracle 2008. július 20. 22:23
  „Rinocérosz
  Ha ilyen jól tudod kik voltak, szíveskedjél közkinccsé tenni a nevüket, megérdemlik.”
 • 11. Szélsőjobbos 2008. július 20. 20:58
  „10!az agresszív barmot gyurcsánynak hívják!erkölcsi, morális válságot zúdított az országra azzal,hogy a qrvázás után nem mondott le, és még bocsánatot sem kért!a fiatalok meg az szdsz miatt bolondok!azok a barmok megengednének mindent:kábítószerezést,buziskodást,cigánybűnözést,mindent!”
 • 10. gabe 2008. július 20. 19:57
  „"Nem mindegy ám hogy egy 16 éves vagy egy felnőtt ember iszik pár üveg sört"
  Miért nem mindegy? 16 évesen padokat tör 30 évesen felgyújtja az MTV székházat. Tök mindegy ki iszik, ha egy agresszív b@rom.

  Megint ez a hülye kultúrált szórakozás duma. A fiatalok oda mennek ahol inni kapnak.Az idősebbek meg nem mennek, mert gyereket nevelnek és nyögik a törlesztést. Ha elmennek Győrbe, Kapuvárra stb. biztos nem szalontáncra meg bingózni mennek. Disco, rockkocsma és egyéb hasonló helyek ahol zene és ital van. Mégsem töri mindegyik a padokat.
  Ledolgoztatnám ezekkel az "úriemberekkel" a padok árát közmunkával bruttó 200 Forintos óradijjal.”
 • 9. Rinocérosz 2008. július 19. 23:18
  „Ezek srácok mind rendes családból valók.Nem védeni akarom őket!
  Nagy butaság volt amit tettek!! De nem Őrület hogy a balhé előtt minden nehézség nélkül alkoholhoz jutottak? KISKORUAK lévén??!!
  Nem mindegy ám hogy egy 16 éves vagy egy felnőtt ember iszik meg pár üveg sört . Meghát hol is tudnak a fiatalok A MI KIS VÁROSUNKBAN KULTÚRÁLT MÓDON SZÓRAKOZNI???? Büntetést érdemelnek. DE a szüleiket Nagyon sajnálom! Szerintem egyikünk sem szólhat! Ma az enyém holnap a tiéd ??!!! Böszme egy világot élünk, és Egyikünk sem hibátlan.”
 • 8. zöldszemű 2008. július 19. 16:39
  „Na ácsi!A rendőröket nem kell szidni.Mit csináljanak?Éjjel nem mindig vannak Csornán.Mert a rendőrökhöz több település tartozik és éjjel is járöröznek.Úgy látomegy két ember nincs tisztában a dolgokkal!NEM CSAK CSORNA LÉTEZIK A VILÁGON!!!!!!!!A szűlökhöz meg csak annyit,figyeljenek jobban a suhanc gyerekeikre,mert nagyon sok kárt tesznek.Úgy látom a mai fiatalok nagyon el vannak engedve!Tiszetelet a kivételnek!”
 • 7. slipy 2008. július 19. 14:11
  „primitív vadbarmok! ez mire volt jó már megit???
  kamerákat kellene felszerelni a parkokba, terekre.”
 • 6. mánéé 2008. július 19. 12:06
  „vicc...”
 • 5. GYURÓS 2008. július 19. 04:52
  „jol nevelt barmok.otthon bizti csicskák,és igy élik ki az elnyomás
  miatti feszűltséget.kemény gyerekek,miért nem egy 95 kg-os
  tarr fejű eMBERKÉVEL KEMÉNYKEDTEK? SZÉGYELJÉTEK MAGATOKAT.”
 • 4. Lacikó 2008. július 18. 21:26
  „Ígéggetünk,ígérgetünk!?Nagyon olcsó megoldás!Ígérem,hogy majd fizetek súly adót.Én be is tartom,ha a mi utcánk is fel lesz újítva.Addig szíves türelmet kérek az elvtársaktól.”
 • 3. Na, ne! és a rendőrség? 2008. július 18. 18:58
  „Gyopi!
  A semmirevaló csornai rendőrségnek, talán nem csak a legenyhébb szabálytalanságot elkövető autósok súlyos tízezrekkel való megbüntetésével kellene foglalkozni!!!!
  FELHÁBORÍTÓ!!!!!!
  Töketlen banda, ezt még egy kisegítő iskolai osztály is meg tudná oldani.”
 • 2. Tabornok 2008. július 18. 18:03
  „Ha elkapják őket, majd azt mondja a bíró, hogy csak a véleményüket fejezték így ki!”
 • 1. Putyilov 2008. július 18. 12:22
  „A tettesek nyakával is ezt kellene csinálni!
  Kit bántottak azok a padok?
  Vagy csak power-kedni kellett a lányok előtt?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szervezett banda lopta a bicikliket

Csorna - Gyermek- és fiatalkorúak is voltak abban a bandában, mely több kerékpárt is ellopott a… Tovább olvasom