Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

Igazgatóválasztások a csornai testületi ülésen

Csorna - Az első félév utolsó rendes képviselő-testületi ülését tartják június 30-án, hétfőn délután három órától a városházán.
Tárgyalják a képviselők a város forgalmi rendjének helyzetéről szóló tájékoztatót, majd döntenek közlekedésszervezési intézkedésekről. Beszámol a polgármester arról, hogy milyen munkát végzett a Csornai Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsában, illetve a közalapítványok működéséről szóló jelentéseket ismerik meg. Szó lesz az önkormányzati nevelési-oktatási intézmények engedélyezett csoport- és osztálylétszámairól, illetve a település környezetvédelmi programjáról. Várhatóan közbeszerzési eljárást indítanak meg a számlavezető pénzintézet kiválasztására.

Két témában is foglalkozik a testület a Margit Kórházzal. Tárgyalják az intézmény konszolidálási programját, és részletes cselekvési tervét, valamint az önkormányzati biztosi jelentést. Napirenden szerepel a szociális és gyermekjóléti központ intézményvezetői állására pályázat kiírása, illetve két oktatási intézmény élére – Hunyadi János Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, illetve a Csornai Általános és Művészeti Iskola, Óvoda – igazgatót választanak a tervek szerint.

Olvasóink írták

  • 1. Lacikó 2008. június 29. 20:00
    „Nagyon nézzék át azt a szerződést,nehogy később megint szar legyen.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egymilliárdba kerülne a kapuvári csatornahálózat felújítása

Kapuvár - Ismét homokzsákokkal védekeztek a tűzoltók a kapuvári utcákon. A tavalyi, gartai ár után a… Tovább olvasom