Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Helyi értéket gyűjtenek

Csitei Gábor néptáncpedagógus, Szabó Attila építész és Csiszár Attila muzeológus részvételével a napokban tartotta alakuló ülését a kapuvári értéktárbizottság.

Ahogy a tájékoztatón elmondták, a város honlapján található adatlapon várják helyi lakosok, civil szervezetek, intézmények és gazdasági társaságok javaslatait arra, milyen kapuvári értékek kerüljenek a városi értéktárba. Ezek aztán a megyéhez felterjesztve esetleg a megyerikum adattárát gazdagíthatnák.

– Az értéktárba az építészeti, kulturális és gazdasági értékek mellett természetesen a gasztronómia, a népi hagyományok, a sport-, agrár- és egyéb helyi értékek is bekerülhetnek. A városházára benyújtott javaslatok értéktárba kerüléséről a bizottság dönt – mondta el Henye Zsuzsanna, a művelődési központ igazgatója, aki az értéktár háttérmunkáját végzi. Az első körös javaslatokat március 31-ig várják.

 
Csitei Gábor néptáncpedagógus, Szabó Attila építész és Csiszár Attila muzeológus (képünkön Henye Zsuzsanna művelődésiház-igazgatóval) részvételével a napokban tartotta alakuló ülését a kapuvári értékt
Csitei Gábor néptáncpedagógus, Szabó Attila építész és Csiszár Attila muzeológus (képünkön Henye Zsuzsanna művelődésiház-igazgatóval) részvételével a napokban tartotta alakuló ülését a kapuvári értéktárbizottság.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közmeghallgatás Enesén

Az önkormányzat közmeghallgatást tart február 20-án, csütörtökön este hat órakor a kultúrházban. Tovább olvasom