Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Felajánlásokból törlesztés

"Azt hallottuk, hogy a csornai kórház sok pénzt kapott. Pár éve adakoztunk a megsegítésére. Kérem, azt írják meg, milyen adósságokat törlesztettek."

Olvasói kérdés
Azt hallottuk, hogy a csornai kórház sok pénzt kapott. Pár éve adakoztunk a megsegítésére. Kérem, azt írják meg, milyen adósságokat törlesztettek. Kíváncsi 


– A közérdekű kötelezettségvállalásból befolyt, kamatokkal növelt összegből a kórház a laboratóriumi szolgáltatásokkal kapcsolatos tartozásának rendezéséhez 2,6 millió forintot használt fel. A hőszolgáltatási díjtartozás rendezésére 7,5 millió forintot költött az intézmény. Az évek óta fennálló tartozásából önkormányzati támogatással több mint 100 millió forintot törlesztett. A közelmúltban befolyt összegekből decemberről januárra 56 millió forinttal csökkent az adósságállomány. Várhatóan további 100 millió forinttal csökken a kifizetetlen szállítói számlák összege e hónapban, ha megérkezik az OEP állásfoglalása az irányított betegellátás bevételének felhasználhatóságáról. Mindezek után már az összes adósságállomány is 100 millió forint alatt lesz – tájékoztatott Varga Beáta, a csornai polgármesteri hivatal gazdálkodási és intézményfelügyeleti osztályának vezetője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felújítás polgármesteri tiszteletdíjból

Rábakecölben egy épületbe költöztetik az egészségügyi szolgáltatásokat. Első lépésben a háziorvosi… Tovább olvasom