Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Életmód és wellness az expón

Kapuvár - Közel nyolcvan kiállító részvételével nyitotta meg kapuit pénteken délután a kapuvári Hanság Expo. Az idei kiállítás és vásár az egészséges életmód és a wellness jegyében zajlik. A vásár első napján átadták a kiállítás díjait.
– A kapuvári Hanság Expo mindenképpen előkelő helyet foglal el a város vezetőinek hosszú távú terveiben – mondta Kapuvár alpolgármestere a nyolcadik alkalommal megrendezett kiállítás és vásár megnyitóját követően. Kóczán Zoltán azokra a városbéli hírekre reagált, miszerint a városháza fontolgatná a seregszemle szüneteltetését. Az alpolgármester azonban hozzátette: a rábaközi vásároknál tapasztalható visszaesést mindenképpen kompenzálja Kapuvár vezetése.

– Nagyobb öszszefogásra és ésszerűbb szervezőmunkára van szükség – jelentette ki az alpolgármester. Erre vélhetően Kapuváron is szükség lesz, hiszen hiába a változatlan számú – idén is közel nyolcvan – kiállító, ha a közönség jobbára csak hétvégén látogatja meg a vásár Berg-szakiskolabéli helyszínét. A nyitónapi mérsékelt érdeklődés ellenére azonban sok látogatóra számítanak a szervezők. Kulcsár István, a szervező cég ügyvezetője elmondta: idén a wellnessre és az egészséges életmódra helyezik a hangsúlyt, ám a kiállítók között immár hagyományosan ott vannak a környék nagy autókereskedő cégei és a nevesebb pénzügyi szolgáltatók.

A kiállítás nyitónapján adták át a vásár díjait. Eszerint a nyolcadik Hanság Expo vásárdíját a Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet nyerte, valamint ugyanebben az elismerésben részesült a Kis-Rába Menti Takarékszövetkezet is. Ez utóbbi vásári különdíjat is kapott. A megyei önkormányzat díját a Diadal Ruhaipari Zrt., Kapuvár város díját pedig a Provertha E.C Zrt. képviselője vehette át. A megyei kereskedelmi és iparkamara elismerését a csornai Opel Oriens Kft. kapta. A vásár megnyitóján okleveles elismerésben részesült a kapuvári Zepter Medical, a kenyeri Hor váth Péter egyéni vállalkozó és az AVIVA Életbiztosító Zrt. is.

Turbók Attila

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iskolamentő gyermekvándorlás

Bágyogszovát - Tápszentmiklós példáján fölbuzdulva Bágyogszováton két – egy győri és egy tatabányai – többgyermekes család beköltözésével, elhárult a megszűnés veszélye az általános iskola „feje fölül". A jövőben újabb gyermekes családokat is szívesen fogadnak. Tovább olvasom