Kisalföld logö

2018. 07. 15. vasárnap - Henrik, Roland 16°C | 28°C Még több cikk.

Egy nap az egészségért Csornán

Május 24-én délelőtt kilenc órától délután négy óráig a hipertónia világnapján egészségnapot szerveznek a Városi Művelődési Központban.
A szűrővizsgálatok jelentőségéről a szív- és érrendszeri betegségek kockázatának felismerésében címmel dr. Vályi Péter főorvos, Menedzser és stroke címmel dr. Winiczay Zoltán főorvos, s a drogfogyasztás korosztályos problémáiról dr. Klobusitzky György főiskolai adjunktus tart előadást.

Az előadásokat követően délelőtt tíz órától egészségügyi szűrések, mérővizsgálatok, tanácsadás, ételkóstoló és termékbemutatók színesítik a programot.

Olvasóink írták

 • 2. merzsebet 2011. május 24. 21:29
  „hol voltál eddig.Évek óta rendszeres prevenciós előadások vannak,az alábbi témakörben nem egy előadást tartott Krizmanits főorvos asszony és Winiczai és Vályi főorvos is.Mikor elmentek az előadások megszakítás nélkül folytatódtak .A rendezést átvette a Nőegylet és a fáradhatatlan Karcag doktornő és csapata.Évek óta vannak még nőgyógyászati előadások ,és szűrések ,mérővizsgálatok,termékbemutatók,nem beszélve a rendszeres szülésre felkészítő tanfolyamokról.Most hirtelen ennyi jutott eszembe.Mindezek pályázati pénzekből.
  Természetesen gratulálok a mai előadásokhoz .Remélem sokan vettek rajta részt.”
 • 1. kukszi 2011. május 21. 07:16
  „Nagyon jó, hogy egészségügyi , prevenció témában valami megmozdult Csornán.
  Köszönet Vályi és Viniczai főorvos Uraknak, akik e témakörben előadást vállaltak, az ő személyük, szakmai felkészültségük vonzó a csornai térség lakosai számára.
  A rendezvény főszervezőjét is meg kell említeni, aki a rendezvényt finanszírozza, ez pedig a
  GyMS Megyei Kereskedelmi és Ipar Kamara. Az ÁNTSZ prevencióval foglalkozó referense nagy segítséget adott a rendezvény szakmai megszervezéséhez,ráirányítva a figyelmet a megelőzésre.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szemetet szedtek a kapuvári diákok - Galéria

A város iskolái, intézményei felosztották egymás között a kapuvári utcákat, tereket, kesztyűt és… Tovább olvasom