Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 13°C Még több cikk.

Csorna: Bútorok a tankerülethez

A kistérségi társulás tanácsa a törvényi előírások szerint döntött a munkaszervezet januártól esedékes megszüntetéséről.
Turi György csornai polgármester, a társulás elnöke érdeklődésünkre elmondta: az adminisztrációs feladatok a városházára kerültek. Jórészt a pénzügyi osztály munkatársai gondoskodnak a zavartalan működésről.

A munkaszervezet az egykori községháza földszintjét használta, mely most üres. A berendezések egy részét átadták a tankerületnek, melynek irodáit a szomszédos épületben, az egykori fogorvosi rendelők helyén alakították ki. A kistérségi busz a szociális központ fogyatékosok napközi otthonát szolgálja továbbra is. Ehhez az intézményegységhez tartozik ezután is a bágyogszováti, illetve a magyarkeresztúri idősek gondozóháza. Turi György megjegyezte: a megürült kistérségi irodák a csornai önkormányzat tulajdonában vannak. Hasznosításukról később dönt majd a képviselő-testület, egyelőre nincs konkrét elképzelésük.

És ami a dolgozókat illeti: a munkaszervezetnek nyolc munkatársa volt. Egyiküket a szociális központ foglalkoztatja tovább. Információink szerint ötüknek már sikerült elhelyezkedni, így hárman maradtak álláskeresők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szerszámokat lopott el Csornán

Az egyik belvárosi gazdaboltból loptak el értékes szerszámokat a közelmúltban. Tovább olvasom