Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 8°C Még több cikk.

Biztonságos utat kérnek Farádon

˝Tisztelt farádi polgármester! Az evangélikus temető felé vezető utat nem járhatóvá, hanem járhatatlanná tették azokkal a hatalmas kavicsokkal!˝ - panaszolja olvasónk.


Olvasói SMS

Tisztelt farádi polgármester! Az evangélikus temető felé vezető utat nem járhatóvá, hanem járhatatlanná tették azokkal a hatalmas kavicsokkal! Nem gondoltak az öregekre, sőt, senkire, mert egy fiatal sem tud rajta végigtekerni, mert balesetveszélyes!
– Halottak napja és mindenszentek előtt muszáj volt kezdeni valamit az úttal, hogy a temetőlátogatók ne térdig sárban közlekedjenek. A nagyobb kavicsréteggel a gödröket temettük be, ahol mindig megállt a víz és sarat okozott. Ezt a réteget már kétszer meghengereztük, és újra megtesszük. A kavics egyfajta alapot képez az úton, amire aztán később lehet apróbb murvát szórni. Kérem a türelmüket az arra járóknak, azon vagyunk, hogy minél biztonságosabb körülmények között lehessen a temetőt megközelíteni – válaszolt a felvetésre Szalai Zoltán, Farád polgármestere.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

80 milliós beruházás a kapuvári ipartelepen

Háromfős vállalkozásból közel hatszorosára növelte dolgozói létszámát a kapuvári LV Metál Kft. A helyi ipari park egyik legfiatalabb cége újabb, nyolcvanmilliós beruházást kezdett. Tovább olvasom