Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Biró Péter szerencsés zuhanása

Az Országos Erdészeti Egyesület közgyűlése előtt a kapuvári polgármester mellélépett a színpadnak, s a kétméteres zenekari árokba esett. Szerencsére komoly sérülés nélkül megúszta az esetet.

Biró Péter, Kapuvár polgármestere éppen ünnepi beszédére készült az Országos Erdészeti Egyesület helyben tartott közgyűlésén. A hivatalos kezdés előtt még a rendezvényen megjelent Benedek Fülöp államtitkárral beszélgetett. Ám a művelődési központ színpadára lépve az ott elhelyezett díszlet szélesebb volt a színpadnál, így a polgármester mellélépett, s lezuhant a zenekari árokba.

„ Szélesebbnek gondoltam a színpadot, ám egy fél méter hiányzott" – mondta el megkeresésünkre Biró Péter. Elmondása szerint az esés során sportolói múltja segítette ki. Hangsúlyozta: úgy esett, ahogy esni kellett; kicsit hátra és kicsit oldalra. Így nagyobb probléma vagy sérülés nélkül megúszta a jó kétméteres zuhanást.

„Felálltam, leporoltam a zakómat és felmentem a színpadra megtartani beszédemet. Ekkor még kevesen tartózkodtak a színházteremben, így nem sok szemtanúja volt az akrobatamutatványnak" – mesélte a polgármester.

Szerencsére sérülés nem történt, bár a polgármester válla kicsit megfájdult. Ahogy lapunknak kiemelte: ennél nagyobb ütéseket is kap lelkileg napi munkája során. Hozzátette: az esést látva egyik kapuvári képviselő még meg is jegyezte, „polgármesterét a mélyrepülésben is követni fogja".

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sírkertgondozás kevés pénzből, gyakori panaszokkal

A csornai Szent Antal-temető után az Prangyalban is megkezdték a csinosítást, fejlesztést a Jószív… Tovább olvasom