Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Bécsben is bemutat Kapuvár

Több mint kétmillió eurós támogatást kapott Kapuvár a burgenlandi Fertőzug és a Hanság–Rábaköz turisztikai fejlesztésére, a két társtérség összekötésére.
A program eredményeként a Kapuvár és a Rábaköz az észak–déli kerékpáros-közlekedés szerves részévé válik. Mindezt a Hanság-főcsatornán megépítendő új kerékpáros- és gyalogoshíd is elősegíti majd. A projekt összköltségvetése 7,3 millió euró, melyből 6,2 millió a támogatás. Kapuvár önkormányzatának projektköltségvetése 2,4 millió euró, melyből 2,3 millió a támogatás. A munka 2010 áprilisában indult meg, azóta lezajlottak a közbeszerzési eljárások is.

Most a Bécsben megrendezendő Ferien Messe nevű nemzetközi turisztikai vásáron Kapuvár január 12–15. között lesz jelen saját pulttal a magyarországi kiállítókkal közös „szigeten". Az önkormányzat célja a Rábaköz és a Hanság bemutatása, ismertségének növelése.

Olvasóink írták

  • 1. nemjani 2012. január 06. 16:39
    „Oszt mit mutat be? Ami majd lesz? Egy LEENDŐ(?) terméket nem lehet reklámozni. (Azt csak a fertődi kastély engedhette meg magának, hogy 30 éven keresztül azt mutogatta az üres kastélyban, hogy hol, mi VOLT.) Konkrétan még nincs, de majd mesélünk róla... Vagy lerajzoljuk, hogy milyen lesz. No, erre vár a bécsi (szak)közönség.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lemondott két képviselő Gyórón

A helyi önkormányzat öttagú képviselő-testületéből (négy képviselő és a polgármester) két tag a… Tovább olvasom