Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Aljegyző Patonáról Csornán

Új aljegyzője van Csornának március elsejétől.
Szalainé dr. Németh Annamária rábapatonai jegyzői állását adta fel a csornai hivatalért. Jogász végzettségű, több szakterületen is megfordult az elmúlt években. A város gyarapodását szeretné szolgálni.

Szalainé dr. Németh Annamária a képviselő-testület legutóbbi ülésén mutatkozott be. Önmagáról elmondta: rábapatonai származású, Szegeden szerzett diplomát, majd a győri határőr-igazgatóságon kezdett dolgozni. Az igazgató közvetlen büntető fegyelmi tisztje volt. Átszervezés után került civil pályára, a megyei kézműveskamara igazgatója lett. A kamarák egyesítése után a vízügyi igazgatóság hatósági osztályának volt helyettes vezetője, majd néhány évvel később önálló ügyvédi irodát nyitott. Felkérésre vállalta később, hogy jegyző lesz Rábapatonán. Örömmel tette, mivel falujáért dolgozhatott.

Szalainé dr. Németh Annamária
Szalainé dr. Németh Annamária

– A kihívások mindig megtaláltak, az elmúlt években például még helyettesítettem huzamosabb ideig jegyzőként Koroncón és Győrújbaráron is. Szakmai képzettségemet tudom a továbbiakban is hasznosítani. Azon leszek, hogy munkám során az elvárásoknak megfeleljek és Csorna gyarapodását, valamint szabályos működését szolgáljam – jegyezte meg a csornai aljegyző.

Hozzátette: anyakönyvi szakvizsgája van, illetve rendelkezik önkormányzati szaktanácsadó diplomával is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Épül az M85-ös út: új körforgalmat alakítanak ki Csornán csütörtöktől

A meglévő főút burkolatát elbontják és új pálya épül ki közel 278 méter hosszban a termálfürdő útcsatlakozásától. Tovább olvasom