Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

A Vidékért Egyesület polgármesterjelöltje

A Vidékért Egyesület csornai csoportja tegnap mutatta be polgármesterjelöltjét. Horváth Ernő vállalkozó a város válságmenedzsere szeretne lenni.
Horváth Ernő vállalkozó lesz Csornán a Vidékért Egyesület polgármesterjelöltje az őszi önkormányzati választáson. Tervei között elsősorban munkahelyteremtés, a szociális rendszer átdolgozása, termálprogram és egy átlátható költségvetés készítése szerepel.
Az egyesület polgármesterjelöltjét bemutató Kapui Ferenc és Takács Miklós képviselők elmondták: köztiszteletben álló, az üzleti életben sikeres embert találtak.

Horváth Ernő
Horváth Ernő véleménye szerint Csornának elsősorban válságmenedzserre van szüksége, hisz nem megengedhető, hogy a jó adottságokkal, kitűnő lehetőségekkel rendelkező város elveszítse központi szerepét. A polgármesterjelölt munkahelyek teremtésével szeretné elérni, hogy Csorna visszakapja az őt megillető helyet. Elképzelései között egy logisztikai központ létrehozása áll előkelő helyen, amely az észak–déli útvonalat használná ki. Ugyanerre épül a kamiondepó terve is.

– Fontosnak tartom, hogy a városnak mielőbb ipari parkja legyen – mondta Horváth Ernő. – Az üzemek letelepítését egy erre a célra létrehozott, önálló kft. koordinálná. Rendbe hoznám végre a termált úgy, hogy a város számára megszerezném a kút és a kertészet tulajdonjogát, s itt gyógyvíz- és szabadidőközpontot alakítanék ki.

A polgármesterjelölt kiemelt feladatként említette még az utak állapotának javítását, a szociális támogatások felülvizsgálatát, a bérlakás-koncepció kiszélesítését, a fiatalok elvándorlásának megállítását és egy átlátható költségvetés elkészítését.
Horváth Ernő szerint mindez csak akkor valósulhat meg, ha a város a jövőben nem a politikai csatározások, hanem a közös tenni akarás helyszíne lesz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Történet az egyforintos csekkről

A csornai Király családnak egyforintnyi adóhátralékáról küldött csekket a polgármesteri hivatal… Tovább olvasom