Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

A munka a legfontosabb

Ágoston Erzsébet nemrég ünnepelte századik születésnapját. A nénit a család és Beled vezetője köszöntötte.
Ágoston Erzsébet
Ágoston Erzsébet, Erzsi néni száz éve, 1905. január 31-én született Kenyeriben. Az idős nénit, aki jelenleg Beledben él, a hét végén köszöntötte népes családja, valamint a község vezetése nevében Tompáné Balogh Mária polgármester, aki elmondta, Erzsi néni hosszú élete során nyolc gyermeket nevelt fel, született huszonkét unokája, harminchat dédunokája és már egy ükunokával is megörvendeztették.
Erzsi néni lapunknak elmesélte, hosszú életében nagyon sokat dolgozott, de a tisztességes munka volt számára mindig a legfontosabb. Hajlott korára legifjabb lányával él Beled egyik fiatalokkal teli utcájában, ahol mindenki szereti az idős nénit. Szellemi frissessége a mai napig megmaradt, és rendszeresen sétálgat is az egy-egy pohár esti vörösbor előtt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A népességmegtartás a legfontosabb

Jobaházán alapelvnek tekintik a település népességmegtartó erejének növelését. Ennek érdekében minden eszközzel támogatják a letelepedni szándékozókat. Jobaháza önkormányzatának gazdálkodása biztonságos és zökkenőmentes volt az elmúlt évben.  Ez annak is köszönhető, hogy a költségvetés összeállítása során kijelölték a prioritásokat, fontossági sorrendet állítottak fel és nem vállalkoztak megoldhatatlan feladatokra. Tovább olvasom