Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Alpolgármestert választanak

Két héttel ezelőtt nem tudtak a kapuvári képviselők alpolgármestert választani. Ma újra üléseznek és a téma ismét napirendre kerül.
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk (Kisalföld, 2002. november 2.), a kapuvári önkormányzati képviselő-testület nem választott alpolgármestert alakuló ülésén. A polgármester által jelölt Kóczán Zoltán (Fidesz) személyével ugyanis a plénum fele nem értett egyet. Megszólaltak az ügyben érintett felek is (Kisalföld, 2002. november 4.) és mindannyian bizakodtak, hogy a jobboldali egység továbbra is erős, az összefogást nem veszélyezteti ez a szavazási kisiklás. Hogy ez így van-e, ma délután kiderül.
Dr. Biró Péter polgármestert arról kérdeztük: született-e az elmúlt két hét alatt egyezség, a testület választ-e ma alpolgármestert?
– Az elmúlt két hétben voltak tárgyalások, de a végleges döntés közvetlenül az ülés előtt születik meg, miután az összes képviselővel egyeztetünk – mondta dr. Biró Péter, aki nevet még nem kívánt mondani, de azért annyit elárult, hogy nagy valószínűséggel nem az eredeti jelöltjét javasolja. – Pszintén szólva én nem akartam eredeti elképzelésemen változtatni, de azt mindig is hangsúlyoztam, hogy olyan alpolgármestert szeretnék, akivel a képviselők is egyetértenek és akivel együtt tudnak dolgozni. Számomra az az elfogadható, ha egységes döntés születik a mai ülésen és a testület is tökéletesen működik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A fiatalasszony édesanyja a felelőst keresi

– A lányom azért halt meg, mert nem kapott segítséget. Ez az én állításom és ebből nem tudok… Tovább olvasom