Kisalföld logö

2017. 03. 26. vasárnap - Emánuel 4°C | 11°C Még több cikk.

Új üzletet nyitott a Ferrokontakt Kft. Győrben!

A nyitástól számított tíz napon keresztül 10 százalék kedvezményt adunk mindazoknak, akik ellátogatnak hozzánk és vásárolnak nálunk.
A Ferrokontakt Kft. már 1992 óta várja és szolgálja azokat a vásárlóit, akik a vas és műszaki iparcikkeket keresik, és nem érik be a tömött polcok kínálatával, hanem szakértő, segítőkész eladók információira vágynak. Mindig is fontosnak tartottuk, hogy olyan alkalmazottakat foglalkoztassunk, akiket érdekel is az a termék, amelyet a vevőknek kínálnak. Ennek is köszönhető, hogy a Kodály Zoltán utcában található üzletünk nagy népszerűségnek örvend. Állandó és új vevőink is akadnak mindig. Többen megerősíthetik, hogy az egyik legkedvezőbb áron kínáljuk a készletünket, felvesszük a versenyt a tömegcikkekkel. Sőt, sokszor még akkor is olcsóbbak vagyunk, ha mások akciót hirdetnek. Ismerjük a piacunkat, és annak az igényeihez, illetve lehetőségeihez igazítjuk az árakat. Tesszük mindezt úgy, hogy a csökkentett árak nem mennek a minőség rovására.


Kínálatunk kialakítása során figyelembe vesszük, hogy mindig naprakészek és aktuálisak legyünk. Mindig az adott évszaknak megfelelő eszközöket szerezzük be, hogy a vevőink tudják: nálunk előre is felkészülhetnek a tavaszi munkákra, de az utolsó pillanatban is beszerezhetik, amire szükségük van akár egy virágoskerthez, akár egy fametszéshez. Igyekszünk az egyéni igényeknek is eleget tenni, alkalmazottjaink és hamarosan megújuló honlapunk is rendelkezésére állnak mindenkinek.

Régóta részt veszünk a kereskedelemben, így tudjuk, hogy a személyes kapcsolattartás és a különleges igények kiszolgálása is fontos feladat. Az eladónak is siker és öröm, ha segíteni tud a vásárlónak. A visszajelzések igazolják, hogy üzletpolitikánk megfelelő, mottónk pedig igaz: ha elégedettek a vásárlók, nekünk az a legjobb érzés!

Hogy még több emberhez eljuthassunk, úgy gondoltuk, ideje még egy üzletet nyitnunk. Így április 1-től  a Tarcsay Vilmos u. 2. alatt is elérhetőek vagyunk, épp szemben a piaccal. Diszkontáruházunk keddtől szombatig 8–16 óráig várja az érdeklődőket, vásárlókat. Árukészletünk kiváló: megtalálhatók az üzletben konyhai, háztartási termékek, kerti szerszámok, az öntözéstechnika kellékei, különféle izzók, elemek, fénycsövek és zárak is. Az igencsak közkedvelt Mofém csaptelepekből is válogathatnak azok, akik még mindig a magyar márkákra esküsznek.


Természetesen ez csupán csak egy szelete annak a sok-sok hasznos terméknek, amelyek között érdemes szétnéznie mindenkinek, mert garantáltan megtalálja majd azt, amit keres, ami a kedvére való.
Ráadásul most a nyitástól számított tíz napon keresztül 10% kedvezményt adunk mindazoknak, akik ellátogatnak hozzánk és vásárolnak nálunk. Az akció kivétel nélkül érvényes minden termékünkre. Érdemes hát benézni hozzánk!

Természetesen az új diszkont megnyitásával a Kodály Zoltán utcai üzletünkben semmilyen változás nem történik! Ott is ugyanúgy várjuk a régi és új vásárlóinkat, a megszokott gazdag és kiváló minőségű, elérhető árú kínálatunkkal. Keressenek bennünket bátran, akár Adyvárosban, akár a Belvárosban.

Új diszkontunk címe:
Győr, Tarcsay Vilmos u. 2.
Tel.: 06-96/550-696
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom