Kisalföld logö

2016. 12. 09. péntek - Natália -4°C | 7°C

Támogatás a soproni kórháznak

Tíz éve nyitotta meg soproni fiókját a Volksbank, a jubileumot ügyfeleivel ünnepelte a pénzintézet.

A hazánkban már 18 éve sikeresen működő Magyarországi Volksbank Zrt. nemcsak a magánszemélyek, a kis- és középvállalkozások, hanem átfogóan a társadalom gerincét alkotó középréteg bankja is. A pénzintézet 62 egységből álló országos fiókhálózatán keresztül nyújt univerzális pénzügyi szolgáltatásokat Magyarországon - fogalmazott a rendezvényen dr. Balázs László, vezérigazgató, a Magyarországi Volksbank Zrt.igazgatóságának elnöke. A Bank számára a legfontosabb ügyfeleik elégedettsége, s hosszú távú, régi kapcsolataik azt bizonyítják, megfelelő színvonalon szolgálják ki őket. A kezdetek óta változatlan lendülettel segítik a kis-és középvállalkozások (kkv-k) munkáját, amin a válság sújtotta időszakban sem változtattak.

A magyar vállakozások sikerén áll vagy bukik Magyarország jövője. Erős, kis- és középvállalatokra (kkv) van szükségünk, mert ezen vállalkozások lehetnek a munkahelyteremtés hatékony eszközei. Nekik óriási szükségük van könnyen hozzáférhető hitelezési formákra.

A Volksbank immáron hét esztendeje vesz részt a Széchenyi Kártya programban, amely e vállalkozások likviditási gondjait könnyen, gyorsan és olcsón képes kezelni. Az elsők között vezették be az Agrár Széchenyi Kártyát ez a támogatás nagy segítség a mezőgazdaságban működő cégeknek. A Banknál jelenleg a hasonlóan kedvező feltételeket nyújtó Széchenyi Kártya és a Széchenyi Forgóeszközhitel is igényelhető.

“A vállalkozásoknak gyorsan kell a piac kihívására reagálni, s mi a rugalmas ügyintézéssel igyekszünk hozzájárulni partnereink sikeréhez. Egymásra vagyunk utalva, a banknak szüksége van az ügyfelekre, nekik pedig egy megbízható, stabil pénzintézetre." - vélekedett a vezérigazgató, aki hangsúlyozta, hogy a Magyarországi Volksbank Zrt. a fennállása óta nagyon fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást, ennek jegyében a soproni rendezvényen támogatást adtak át a helyi kórháznak. A pénzből az intézmény a tüdőgyógyászatban használható műszert vásárol majd.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Polus: hazai a minőség garanciája

Győrben a Külső Veszprémi úton kedden nyílik meg a Polus üzletház. A létesítményben található CBA… Tovább olvasom